Briti reisifirma pakub sulle näo põhjal ideaalse puhkusepaketi

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Milline on sinu unistuste reis? On see rannal mõnulemine või suusaseiklus? Üks Briti reisiagentuur aga väidab, et suudab selle su näost välja lugeda.

Võib-olla oled sa hoopis valetanud, kui ütled, et ka sina tahaksid minna Horvaatiasse või Taimaale, sest kõik su sõbrad just neist sihtkohtadest räägivad. Seetõttu on Briti reisifirma TUI võtnud kasutusele arvutiprogrammi, mis suudab väidetavalt lugeda su näo mikroreaktsioone, neid analüüsida ning sulle just ideaalse puhkuse välja pakkuda.

Kasutajale näidatakse puhkusepilte ja arvutiprogramm registreerib tema reaktsioonid. Kaamerad jälgivad 149 punkti näol ning seni, kuni sina imetled kaheminutilist videot, suudab programm väidetavalt välja lugeda sinu alateadlikud mõtted ja soovid.

Video lõpus pakub programm nimega Destination U välja puhkuse, mis peaks olema just sulle ideaalne, vahendab Telegraph.

Tegemist on hetkel veel prototüübiga, kuid asja arenedes võib tehnoloogia jõuda veebikaamerassegi, mis lubab igal kasutajal leida endale ideaalse puhkuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles