Meeleolukas video! Sepo Seeman sai käe valgeks kitse lüpsmisel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kiired ja ilusad Gruusia»
«Kiired ja ilusad Gruusia» Foto: Kanal 2

Kanal 2 ekraanil jätkub täna kell 21:30 lõbus seiklus mööda Gruusiat ja sel korral ootavad Sepo Seemani, Ago Andersoni, Tanel Padarit ja Ott Seppa ees talutööd Gruusia moodi.

Tänase võistluspäeva ülesande saavad otsustada Ago Anderson ja Sepo Seeman ja nii võetakse «Ilusate» tiimi eestvedamisel ette tõsised talutööd. Mõõtu hakatakse võtma karjamaal, kus esimeseks ülesandeks saab meestel lamba- ja kitsekarja aedikusse kokku ajamine. Ent sellega väljakutse ei lõppe, sest tõeline katsumus läheb lahti siis, kui «Kiired» ja «Ilusad» peavad tõestama, et suudavad loomi ka lüpsta. Kes suudab suurema koguse kätte saada, see ka peale jääb. Justkui oma nimele kohaselt saab tiim «Kiired» lüpsmisega tõesti kiirelt ühele poole.

«Kiired ja ilusad Gruusia»
«Kiired ja ilusad Gruusia» Foto: Kanal 2

Ent kiirus pole võistluses määrav ja kuigi Sepo ja Ago jäävad hätta juba looma kinni püüdmisega, saadab neidki lõpuks edu. Piim näeb kahel võistkonnal küll päris erinev välja ja pärast pikka kaalumist on julgemad seda nõus ka proovima.

«Kiired ja ilusad Gruusias»
«Kiired ja ilusad Gruusias» Foto: Kanal 2

Tasavägise võistluse tulemus on sel korral kohaliku lambakarjuse kätes. Kas kaotajate karistuse peab sel korral vastu võtma võistkond «Ilusad» või «Kiired», seda näeb Kanal 2s juba õhtul kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles