Politsei kontrollib eksmissi väidetavat seost kupeldamisega: ohvritel palutakse endast märku anda! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Erakogu

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo kontrollib meedias ilmunud väiteid eksmiss Laura Kõrgemäe seostamisest kupeldamisega.

«Seitsmesed» avaldasid eile loo veetlevast naisterahvast, Eesti endisest missist, kes väidetavalt tegeleb noorte neidude vahendamisega rikkuritele.

Elu24-le teadaolevalt on tegemist luksusliku eluga silma paistva endise missi Laura Kõrgemäega, kes asutas üheskoos sõbranna Kerstin Koortiga aastal 2014 promo-ja modelliagentuuri Invidia Agency OÜ, mille juhatuses Laura Kõrgemäe hetkel ka on.

Elu24-ga vestelnud Invidia agentuuris töötanud tütarlaps rääkis: «Välismaa meestega kohtumise eest lubati suuri summasid: 1200–2000 eurot. Vahel kingiti raha asemel riideid ja aksessuaare või telefone.»

«Kontrollime meieni jõudnud infot ja vihjeid,» ütles kriminaalbüroo juhtivuurija Ardo Ranne ERR-ile. Ranne sõnul palub politsei nende poole pöörduda kõigil, kel on meedias läbi käinud juhtumite kohta lisainfot või sarnaste juhtumite kohta pilte, videoid või mistahes teavet.

 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles