«Rannavalve» näitleja karm kogemus: 30 aastat tagasi ta vägistati ja jäeti tühermaale

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Rannavalve» näitleja Donna D'Errico
«Rannavalve» näitleja Donna D'Errico Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USA  menukas seriaalis «Rannavalve» (Baywatch) mänginud näitlejanna teatas, et seoses Harvey Weinsteini skandaaliga julges ta temaga juhtunu avalikustada.

Näitlejanna Donna D’Errico teatel vägistas võõras mees ta 30 aastat tagasi Floridas Panama Citys, jättes ta tühermaale, edastab Inside Edition.

Donna D'Errico
Donna D'Errico Foto: mavrixphoto.com/mavrixphoto.com/Scanpix

Naine lisas, et ta ei julgenud sellest juhtumist kellelegi rääkida, kuna tal oli juhtunu tõttu häbi ja ta kartis, et teda hakatakse põlgama.

D’Errico teatel oli ta koos sõbraga Panama City rannal, kuid sõber läks juua tooma ja ta jäi üksinda. Siis ründas teda tundmatu mees, kes ta ta autosse suurus, tühermaale sõidutas ja seal vägistas.

«Ta sõidutas mind tühermaale. Ma ei teadnud, kus olin, seal ei olnud mitte mingit valgustust. Ta tõmbas mu autost välja, üritasin vastu hakata, kuid ta oli tugevam. Mees rebis mu alasti ja vägistas minu, jättes mind vägistamispaika,» meenutas näitlejanna.

D’ Errico sõnul ei tea ta, kui kaua ta seal oli, kuid lõpuks sõitis sealt mööda auto, mille juht peatus ja ta autosse võttis.

«Ma ei ole sellest julgenud rääkida, sest mul oli häbi. Süüdistasin iseennast, et ma rohkem vastu ei hakanud ja ka seda, et kandsin sel päeval miniseelikut. Arvasin aastaid, et see oli minu enda viga, sest riietusin liiga seksikalt,» teatas ameeriklanna.

Donna D'Errico
Donna D'Errico Foto: Andrew Innerarity/REUTERS/Scanpix

D’Errico sõnul kaalus ta alguses politsei poole pöördumist, kuid siis loobus, sest kartis, et teda ennast võidakse juhtunus süüdistama hakata.

«Tundsin aastaid muret, et äkki see mees vägistas veel mõne naise, aga ma ei saa seda vist kunagi teada, sest ei läinud õigel ajal politseisse,» sõnas staar nüüd.

D’Errico sõnul jälgib ta produtsent Harvey Weinsteini seksisaagat ja loodab, et see mees saab oma karistuse.

Donna D'Errico
Donna D'Errico Foto: Joshua Blanchard/AFP

Selle kuu alguses teatasid USA mitu väljaannet, et Hollywoodi tuntud produtsent Harvey Weinstein kasutas aastaid naisi seksuaalselt ära, pannes osade näitlejannade töölepingusse isegi punkti, mille kohaselt pidid nad intiimteenust osutama. Weinstein eitab naiste ärakasutamist ja vägistamist, kuid tunnistas, et võis kedagi solvata ja palub selle pärast vabandust. 

Tuntud staarid nagu Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow ja paljud teised avalikustasid, kuidas Weinstein neid seksuaalselt ahistas. «Rannavalve» näitlejanna sõnul julges ta nende naiste julguse tõttu oma loo avalikustada.

Donna D’Errico sai kuulsaks tänu Playboyle, mille jaoks ta alasti poseeris.

See meesteajakiri valis D’Errico 1995. aasta septembrinumbri playmate’iks.

Sealt edasi viis ta tee seriaali «Rannavalve», kus ta mängis 1995 – 1998.

«Rannavalve» näitleja Donna D'Errico
«Rannavalve» näitleja Donna D'Errico Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Pärast «Rannavalvet» oli tal rolle veel mitmes seriaalis ja filmis.

49-aastane Donna D’Errico tegeleb praegu heategevusega ning osaleb arheoloogilises projektis, milles otsitakse piiblist tuntud Noa laeva jäänuseid.

Seriaali «Rannavalve» tehti 1989 – 1999, tegevus toimus Los Angeleses. Peaosa, vetelpäästjate juhti Mitch Buchannonit kehastas David Hasselhoff. Selles seriaalis mängis ka Pamela Anderson.

David Hasselhoff seriaalis «Rannavalve» / wikipedia.org
David Hasselhoff seriaalis «Rannavalve» / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org
Pamela Anderson seriaalis «Rannavalve» / wikipedia.org
Pamela Anderson seriaalis «Rannavalve» / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org

1999 – 2001 tehti järelsarja «Baywatch: Hawaii». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles