Kupeldajatering aina suureneb: tüdrukuid vahendas ka Kristel Mardisoo? (15)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Mardisoo
Kristel Mardisoo Foto: Marmara Sterling / Instagram

Sel nädalal ilmsiks tulnud kupeldamisskandaali keskmes on eksmiss Laura Kõrgemäe, kes on väidetavalt tegelenud noorte tüdrukute vahendamisega meestele. Kas tegemist oli kupeldamisega või inimkaubandusega, selgitab välja politsei algatatud kriminaalmenetlus. Nüüd selgub, et sama skeemiga on seotud väidetavalt teinegi Eesti avalikkusele tuntud naine- Tanel Padari ekselukaaslane Kristel Mardisoo.

Publik. kirjutab, kuidas tuntud eestlanna oli tutvustanud tollal 19-aastast Marist (nimi muudetud) härra Zandile, kes pakkus neiule massaaži.
Anonüümse allika väitel oli loosse segatud äsja suure skandaaliga Tanel Padarist lahku läinud Kristel Mardisoo, kes jäi Elu24 ajakirjanikule kättesaamatuks.

Peamiselt USAs ja Šveitsis resideeruv härra Zand on väidetavasti niiditõmbaja, kelle heaks erinevad avaliku elu tegelased töötasid. 

Kommentaarid (15)
Copy
Tagasi üles