Video: Steven Seagal nimetas naisreportereid räpasteks hooradeks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steven Seagal
Steven Seagal Foto: Ekaterina Chesnokova/Sputnik/Scanpix

Selle kuu alguses sai avalikuks, et Hollywoodi tuntud ja hinnantud produtsent Harvey Weinstein kasutas aastakümneid näitlejannasid seksuaalselt ära ja sellega seoses on veel mitmeid teiste isikutega seotud seksuaalse ahistamise ja vägistamise juhtumeid pinnale tulnud.

Briti meedia teatel on järg nüüd jõudnud märulifilmide staari Steven Seagali kätte, kelle kunagiste sõnade salvestused on ajakirjanikeni jõudnud.

Steven Seagal
Steven Seagal Foto: Ian West/PA Wire/PA Images/Scanpix

Neil lekkinud lintidel on kuulda, kuidas Seagal nimetab naisreportereid üsna madalate ja seksuaalsusele viitavate väljenditega, kaasa arvatud «räpasteks hooradeks».

65-aastast Seagali on varem mitmel korral süüdistatud seksuaalses ahistamises ning ajakirjanike arvates näitavad need lindistused, milline oli ja on tema suhtumine naistesse.

«Minu jaoks oli see üsna huvitav, et kui mul tekib raskusi, siis nende taga on kindlasti mõni naine. Ku ollakse reklaamturneel ja reklaamimas filmi, siis räägitakse sellest filmist, mitte sellest, kellega ma seksin või kellega tahaksin seksida. Ka mitte kümne aasta tagusest eksnaisest. Need niinimetatud naisreporterid peaksid endale selgeks tegema, et kui nad vaid neil teemadel kirjutavad ja räägivad, siis tuleks neil töötada pornotööstuses, mitte ajakirjanduses. Need naisreporterid on lihtsalt räpased hoorad,» sõnas Seagal 1988. aastal oma filmi «Above the Law» reklaamimise ajal.

Seagali teatel on olnud naisreportereid, kes on teda oma artiklites laimanud ja tema kohta valesid levitanud ning oli ka üks selline, kes info saamise eesmärgil teeskles, et on temasse armunud.

Steven Seagal
Steven Seagal Foto: Evgeny Biyatov/Sputnik/Scanpix

«Kui ma seda idiootset naist veel näen, siis ütlen talle näkku, mida ma arvan. Minu nägemuse kohaselt on ta koht loomaaias. Kari räpaseid hoorasid!» lausub staar lindistusel.

Seagali teatel on kõik teda intervjueerinud naisreporterid olnud alguses «head tüdrukud» ja tema on olnud härrasmees, kuid siis on asi käest läinud ja need naised on osutunud vereimejateks, kes on valmis mudas roomama ja ka teisi sinna tõmbama.

Steven Seagal
Steven Seagal Foto: Ekaterina Chesnokova/Sputnik/Scanpix

Harvey Weinsteini skandaaliga seoses on mitu naist hakanud ka Seagali seksuaalses ahistamises süüdistama.

Telereporter Lisa Guerrero meenutas, et Seagal kutsus ta 1996. aastal oma koju eraintervjuud tegema. Guerrero teatel oli see kutse tema silmis kahtlane ja ta kutsus ühe oma kolleegi kaasa.

Naise teatel võttis Seagal neid vastu hommikumantlis, kuid ta käitus viisakalt. Guerro sõnul ütles Seagal enne tema lahkumist, et ta on oodatud tagasi «eraseansile».

Steven Frederic Seagal (sündnud 10. Aprillil 1952) on märulifilmide näitleja, produtsent ja kaskadöör, olles samas mitme võitkuskunsti meister. Lisaks tegeleb ta muusikaga ja on reservpolitseinik.

Seagali tuntakse ka kui Venemaa presidendi Vladimir Putini sõpra, ta avaldas Putinile Krimmi okupeerimisel toetust.

Vladimir Putin ja Steven Seagal
Vladimir Putin ja Steven Seagal Foto: Alexei Druzhinin/AP/Scanpix

Seagal sai 2016. aasta novembris Venemaa kodakondsuse ja Putin andis talle Kremlis Venemaa passi isiklikult üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles