Muusikatööstuse karm surve: Kelly Clarkson tahtis end kehakaalu pärast tappa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Clarkson
Kelly Clarkson Foto: Evan Agostini/AP

Muusikatööstusel on surve noortele lauljatele, nii räägib USA lauljanna Kelly Clarkson enda avameelses intervjuus Briti ajakirjale Attitude ning jagab enda kogemusi.

Kelly Clarkson 
Kelly Clarkson Foto: Evan Agostini/AP

Kelly on aastaid võidelnud oma kehakaalu pärast:
«Kui ma olin tõesti kõhn, tahtsin ennast tappa,» ütles ta väljaandele. «Ma olin õnnetu, nii nagu seestpoolt ja väljastpoolt, aga keegi ei hoolinud, sest väline on meelelahutuses ju nii oluline ja sa pead n-ö välja nägema.»
Clarkson oli vaid 20-aastane, kui ta võitis 2002. aastal talendisaate America´s got Idol. Noor andekas lauljanna sattus üleöö tähelepanu alla. Sellest perioodist mäletab kolmekordne Grammyvõitja, et oli sunnitud kaalust alla võtma. Oluline oli olla võrdväärne tolle aja pop-tähtedega nagu Britney Spears, Christina Aguilera, Jessica Simpson ja teised. «Ainuke asi mida mäletan, olid treeningsaalid ja jooksulindid. Veetsin kogu aja jõusaalis.»
 

Kelly Clarkson
Kelly Clarkson Foto: AFP / Scanpix

«Arvasin noore inimesena, et minu ainuke väljapääs on siit ilmast lahkumine.» tunnistab Clarkson enda äärmuslikke mõtteid pidades seda perioodi oma elu «väga pimedaks ajaks».

Kelly Clarkson / Scanpi
Kelly Clarkson / Scanpi Foto: SCANPIX

Nüüd 35-aastasena teab Kelly, kuidas muusikatööstus võib noort inimest halvata, aga on õnnelik, et sai üle sellest tumedast perioodist. Oluline on ümbritseda end inimestega, kes näevad sinu sisse, mitte ei ülista välist pilti. 

Kelly Clarkson / Scanpix
Kelly Clarkson / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles