Top3: muusika, mis paneb jala tatsuma igal eestlasel ehk need on maarjamaa kõige kõvemad süldibändid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Patune pool
Ansambel Patune pool Foto: Facebook/ Patune pool

Eile pihtis saatele «Kuuuurija» menubändi Patune Pool kaunis lauljanna Sünne Valtri, kuidas mitmed raadiojaamad on nende repertuaari ees ukse kinni pannud ja eetrisse mitte lasknud. See ei peaks aga heidutama Eesti üht armastatumat bändi, kelle suurimat hitti on Youtube´i kanalis kuulatud pea 4 miljonit korda! Toome teieni Eesti kolm kõige kuumemat bändi, kes sisustavad enda muusikaga maarjamaa suuremaid ja väiksemaid öölokaale ja kuumemaid pubisid ning kelle hittlugude sõnad on mõnel peas une pealt!

Patune Pool - Ilmselgelt Eesti hetke kõige kuumem rahvabänd on vallutanud südamed ja nende suurimat hitti «Dolce Gabbana» on vaadatud Youtube´i kanalis 3,8 miljonit korda. 
Bänd, mis loodi aastal 2013, kirjeldab enda sündi nii: Oli 2013.a kaunis päikesepaisteline suveõhtu kui ühel üritusel kohtusid Keila neiu Sünne ja Türi noormees Edvin. Peale Sünne poolt joristatud paari viisijuppi tekkis Edvinil soov luua bänd ja nii saigi omavahel kontakte jagatud. Kuna koostöö laabus ja huumor klappis, sündiski 1.novebmbril 2013 ansambel Patune Pool.



Elumees - originaalse nimega muusikakollektiiv ärkas ellu milleeniumi aastal. Koduleheküljel tutvustab end bänd järgnevalt: «Elumees on Sinu peo hing, süda ja pulss! Ainult hitid! Ja ainult head hitid! Sekka mõni lugu hingetõmbeks ja siis ikka tempos edasi!» Elumehed on Jürmo Jurtom ja Marti Suurmäe. Loomulikult on rahvabänd nõutud ja tahetud. Nii võib näha, et oktoobris on Elumehel nädalavahetused juba tööd-tegemisi täis. Elumehe kõige kuumemat hitti on vaadatud Youtube´i vahendusel ligi pool miljonit korda!

Sinu Naine - Värskast pärit kultusbänd võitis eestlaste südamed selle aasta kevadel, kui astuti üles saates «Rahvabänd 2017». Seto keeles laulev Sinu Naine võitis ka saate ülivõimsalt!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles