Abikaasa ja armuke röövisid mehe, võtsid ta alasti ja jätsid metsa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinniseotud kätega mees
Kinniseotud kätega mees Foto: Panther Media/Scanpix

Saksamaal Oderi äärses Frankfurdis algas kohus kahe naise üle, kes röövisid mehe, viisid ta metsa ja jätsid sinna.

39-aastane Yvonne Schmidt ja mehe armuke, 37-aastane Birgit Köenig otsustasid 44-aastasele Thomas L-ile kätte maksta, kuna mees oli nende arvates neid mõlemaid ära kasutanud, edastab The Sun.

Juhtum, milles naised röövisid mehe, viies ta Berliini lähedasse metsa, leidis aset 2015. aasta märtsis, kui öine temperatuur ei olnud kuigi kõrge.

Mets
Mets Foto: Ronald Krumbholz/imago/Leo/Scanpix

Naised panid mehe autosse, nad teipisid ta suu kinni ning sidusid kinni käed ja jalad, olles enne talt riided seljast võtnud.  Lisaks oli mehele kott pähe tõmmatud. Naistel oli kaasas ka meessoost kaaslane, kes aitas neil alasti ja kinniseotud meest autost metsa tõsta. Kohtus ilmnes, et temperatuur oli siis vaid pluss kaks kraadi.  

Nad peksid alasti meest ning käskisid tal lugeda 100 enne, kui talt koti peast tõmbasid.

Mees oli pärast peksmist ning naiste ja nende sõbra lahkumist mõnda aega metsas, kuid siis roomas tee äärde, et mõni auto peatada. Tal õnnestus see ning autojuht viis alasti ja läbipekstud mehe politseisse, kust ta pärast avalduse tegemist edasi haiglasse viidi. Arstide teatel sai mees peksmise tagajärjel kolju- ja kõhuvigastusi.

Mehe nüüdseks eksnaine Yvonne Schmidt sõnas kohtus, et ta abikaasa peksis ja vägistas teda kümme aastat ning ta tahtis kätte maksta. Naine lisas, et mees jätkas ta ahistamist ka siis, kui nad olid lahku läinud.

Armuke Birgit Köning kinnitas kohtus, et Thomas oli vägivaldne ka temaga ning mehe ekskaasal ja temal tekkis spontaanne idee kätte maksta.

Politsei teatel on naiste kaaslane siiani vabaduses ja teda otsitakse. Schmidti sõnul tutvusid nad selle mehega ostukeskuse parklas ja kutsusid ta kaasa, kuid see mees ei teadnud alguses, milleks teda vajati ning seega on ta põhimõtteliselt süütu. Kohtu sõnul ei vabasta see meest vastutusest ja kui ta leitakse, peab ka tema kohtu ette astuma.

Kohtunik Ulrich Karmann sõnas Schmidtile, et teda võib oodata ees karm karistus, kui ta kolmanda osapoole nime ei avalda.

Kohus peaks naiste suhtes otsuse langetama novembris.

Thomas L-i advokaadi teatel on ta kliendil posttraumaatiline stress, ta saab teraapiat ja ei ole veel võimeline kohtuistungitel osalema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles