Alandav? Kadri Hinrikus koondati Telemaja sööklas (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
37aastane ETV uudisteankur Kadri Hinrikus sai hakkama debüütraamatuga «Miia ja Friida lood»,                mida ta juhuslikult käes hoiabki.
37aastane ETV uudisteankur Kadri Hinrikus sai hakkama debüütraamatuga «Miia ja Friida lood», mida ta juhuslikult käes hoiabki. Foto: Peeter Langovits

Värske Eesti Ekspress kirjutab, et «Aktuaalse kaamera» kauaegne telediktor Kadri Hinrikusele andis uudistetoimetuse uus juht Liisu Lass koondamisteate Telemaja kohvikus. 

Eelmisel nädalal lahvatas skandaal ERR-i ja seal töötavate ümber, kui tuli avalikuks, et lahkub «AK» kauaaegne telediktor Kadri Hinrikus. «Soovisime Kadri Hinrikuse töö jätkumist tele-ekraanil, kus tal oleks oma pikaaegse kogemusega palju ära teha. Meie pakkumise järgi oli tal võimalus valida uudistetoimetuses endale sobiv roll senise ankruameti asemele. Praeguseks oleme paraku saanud tema eitava vastuse,» kommenteeris Lass Menule eelmise nädala alguses. 

LOE LISAKS: ERRi endine töötaja: see, mis seal majas toimub, hirmutab kõiki

Lass selgitas meedias, et «Aktuaalset kaamerat» ootavad ees mõningad muudatused. «Aasta alguses muutsime kardinaalselt saate välist külge – uus stuudio, tehnika ja muu, mida meie vaatajad väga hindavad. Arutasime täna ankrutega nende rolli tugevdamist saates, sest nemad on vaataja jaoks saate kõige olulisem osa.»

Kadri Hinrikus on töötanud Eesti Televisiooni hommikuprogrammi «Terevisioon» uudistetoimetajana ning alustas pärast seda tööd uudiste põhisaates «Aktuaalne kaamera». Ta on juhtinud ETV eetris «Tähelaeva» ja «Eesti Teater 100» ning teinud koostööd saatele «Osoon».

LOE LISAKS: Inetu peatükk ETV ajaloos: Kerli Dello avalikustab oma lahkumise tagamaad

Pärast Hinrikuse «vallandamisuudist» asusid mitmed ERR-is töötanud inimesed Rahvusringhäälingu pihta kriitikanooli laskma, väites, et neid on seal ebaprofessionaalselt halvasti koheldud. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles