Realitystaar Laura Kõrgemäe äripartnerist: mitmed oksendasid pärast seksi temaga, nii vastik oli (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Altma vallatlemas lesbishowl
Maris Altma vallatlemas lesbishowl Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Omaaegsest realityst «Unistuste printsess» tuule tiibadesse saanud skandaalne Maris Altma kirjutab oma blogis Laura Kõrgemäega seotus kupeldamisskandaalist võikaid detaile. 


«Süda peksab mul vist 150km/h. Süda paha, käed märjad. Ma vist saan mingi närvivapustuse kohe,» kirjutab realitystaar Maris, kes kirjutas end ajalukku osaledes saates «Unistuste printsess», pidas seksiblogi ning osales lesbishows. 

Maris Altma
Maris Altma Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Maris Altma jätkab oma postituses: «Kogu see Laura Kõrgemäe asi.. kõik need aastad ma olen teadnud skeemi, millel on palju tumedam külg: kunagi aastaid tagasi mu kunagine sõbranna «leidis» kusagilt rikka ärimehe, kes teda heldelt toetas. Siis ma teadsin, et see sama I.J, Ameerika ärimees on sellise asja osaline ja Laura ka seal hulgas. Sõbranna sai heldelt 1500€ talt ja kutsus teisigi kaasa. Nii mitu tuttavat läks, kokku tean viite. Kõik omast vabast tahtest. Kes toetas selle rahaga oma ülikooli, kes elas head elu, nii vähemalt kuulsin.»

Enda sõnul pakuti varianti ka Marisele endale, kuid ta keeldus. «Kunagi ma nii tahtsin kuuluda sellisesse seltskonda, kus rikkad ja kuulsad. Olen õnnelik, et mingil määral sõbranna ilmselt kaitses mind sellise elu eest või pigem ta teadis, et minust tema partnerit nendes asjades ei saa,» lisab Maris ajale tagasi vaadates. 

Naise sõnul oli skeem on lai ja hõlmab koorekihti. «Tean, et kõik tutvusid omavahel kokaiinipidudel. Kokat tõmmati vasakule ja paremale. Mitmed olid peale temaga magamist konkreetselt oksendanud: nii vastik oli kogu see asi,» teab Maris kirjeldada skeemis osalenud tüdrukute kogemust. Väidetavalt ei teadnud USAsse reisijad, kes saatmise taga oli. «Asi oli korraldatud peenelt ja üsna riskivabalt. Päris suur kontingent minu tutvusringkonnast oli selle kõige sees: enamus vabatahtlikult, kuid keegi ju nad kokku viis omavahel,» nendib realitytäht lõpetuseks. 

 

Telesaates «Unistuste printsess» osalenud Maris Altma ja teised  
Telesaates «Unistuste printsess» osalenud Maris Altma ja teised  Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles