Räppar Tiiu meenutab ränka õnnetust: korraks surin ja ärkasin tagasi ellu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Tiiu Kaarlõp
Räppar Tiiu Kaarlõp Foto: Facebook/ Tiiu Kaarlõp

Räppar Tiiu, kodanikunimega Tiiu Kaarlõp meenutas ligi aasta tagasi toimunud rasket õnnetust hobusega, mille tagajärjel murdis ta jala ja selgroo.

Tiiu rääkis ETV2 muusikasaates Top7, et taastumise periood on teda kindlasti inimesena muutnud. «Põhja-Eesti Regionaalhaigla erakorralise meditsiini osakonnas oli mul ka selline kogemus, et ma vist korraks surin ära ja ärkasin ellu tagasi.»
Tiiu rääkis saates ka sellest, kuidas tema hittlugu «Bang-Bang´i» saatis tohutu edu, mida ei oleks ehk oodanud. Tiiu on peale positiivse tagasiside saanud inimestelt kahjuks ka halvustavaid kommentaare ja kirju. Selline eestlaslik «maha tegemine» on Tiiut korralikult kasvatanud. «See on mind sundinud toime tulema, et ma ei võtaks seda südamesse. Sellel ei ole minu kui artistiga isiklikult mingit pistmist,» toonitas Tiiu. «Kui keegi läheb ja kirjutab midagi halba, siis see käib tema kohta mitte minu.» Selline mõttemaailm on aega võtnud,» rääkis Tiiu saates. 

Tiiu Kaarlõp kukkus eelmisel aastal Vabariigi aastapäeval Perila Tallides Harjumaal peetud ratsavõistlusel sadulast nii õnnetult, et murdis jala ning sai tugeva põrutuse. Kiirabiga haiglasse toimetatud naise seisund oli aga nii tõsine, et Tiiu suunati koheselt operatsioonile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles