Evelin Ilves kritiseerib presidenti: Anu Saagimist sai äkki riigi esistilist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Facebook

Endine esileedi Evelin Ilves kirjutab oma Naistelehe kolumnis, et oleks sel korral peaaegu valimata jätnud, sest nägi ajakirjandusest Hannes Võrno ja Kersti Kaljulaidi vahelist sõnasõda. 

Päevad enne valimisi lahvatas skandaal Hannes Võrno ja president Kersti Kaljulaidi vahel, sest EKRE ridadesse kuuluv Võrno nimetas meie presidenti maitsetuks «Orisaare seeneliseks». President vastas Võrno solvangule ning ütles, et «usaldab Anu Saagimi  maitset rohkem kui tema oma». 

Endine esileedi kirjutab, et ta oleks äärepealt valimata jätnud: «Võib-olla andis oma osa juurde see, et olin kogu eelvalimiste aja Eestist ära ja enamasti levist väljas, nii et kui korraks wifi ligi sattusin, et proovida teises Euroopaääres oma e-hääl anda, sattus pilk parasjagu meedias õitsenud riigipea ja Võrno vahelisele sõnasõjale, kust muu hulgas selgus, et Anu Saagimist on vaat et riigi esistilist saanud.»

Loe refereeritud artikli täisteksti Naistelehest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles