Endine ETV juht võttis AK-skandaalis teravalt sõna (26)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmar Raag.
Ilmar Raag. Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Filmitegija ja endine ETV juht Ilmar Raag avaldas sotsiaalmeedias enda vaate ERRi skandaalile. 

«Otsustades kära järgi, tehti Kadri koondamisega ERR-is selgelt mingi suhtlemise- ja kommunikatsiooniviga. Usun, et sellega on kõik ühel meelel. Paraku olen ma iga päev järjest vähem valmis mõistma kõiki neid ERR uudistetöötajaid, kes seda juhtumit «anonüümselt» ajakirjanduses kütta püüavad. Meediainimestena peavad nad ju mõistma, et ajakirjandusele on olemuslikult omane konflikte süvendada ja vähendada dialoogi võimalust. Niisamuti peaksid nad ju teadma, et ajakirjanduses (mida esindab antud juhul tähendusrikkalt Elu24) avalikult pestud pesus ei jää keegi puhtaks. Kannatada saavad kõik inimesed ja ERR tervikuna niisamuti,» kirjutab Raag Facebookis.

«Veel hullemaks läheb aga lugu siis, kui ma otsin sisulisi argumente. Emotsionaalne AK töötaja küsib, kes vastutab? Tegelikult ta teab vastust ju isegi. See on seaduses kirjas ja see on põhikirjas kirjas. Ülemused võtavad alati vastutuse paratamatult. Ja selles suhtes ei ole ka Roosel õigus, kui ta AK intervjuus hakkas vabandama, et saadete sisu ei puutu temasse. Puutub küll. Kui AK teeb mingi ajakirjandusliku praagi, siis vastutab ERR juhatuse esimees selle eest igal juhul. See tähendab, et ERR juhatuse esimees ei ole pelgalt administratiivne juht,» seletab ta.

Kommentaarid (26)
Copy
Tagasi üles