Tuntud suhtekorraldaja Reno Hekkonens paljastab: olin Tartu pedofiilide lemmikobjekt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas.
Reno Hekkonens; Heti Tulve
Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas. Reno Hekkonens; Heti Tulve Foto: Erlend Štaub

Tuntud suhtekorraldaja Reno Hekkonens postitas ahistamisskandaalide valguses postituse, kus paljastas, et ta oli lapsepõlves Tartu pedofiilide lemmikobjekt. 

«Jah, ahistamine on halb ja see on igati taunitav ja ma saan aru, et oktoober on siht- ja muude asutuste poolt kinni makstud ahistamise vastase võitluse kuu (nagu september alkovastane jne). Ent, aitab küll juba. Mina näiteks olin lapsepõlves Tartus suur pedofiilide lemmikobjekt. Mis ma siis nüüd pidin terve elu hädaldama ja kisama selle pärast või,» kirjutab Reno ja lisab: «Jah, mul vedas, ma olin juba lapsena julge ja üpris kartmatu ning jah, mul oli düšessi kommi ja veidi taskuraha.»

Hekkonens tõdeb, et kõigil ei vedanud küll nii nagu temal: «Ent, mis me siis nüüd teeme? Halame kogu elu või? Me teeme seda, et oleme oma peres tugevad. Me kasvatame lapsi olema tugevad, julged ja iseseisvad. Me õpetame neile hea ja kurja tähendust juba väiksest saati. Siis jäävad nad ellu. Sest ma saan aru, et peamine probleem nii ahistamises kui pedofiilias oli, et ei juletud välja öelda out loud (kõvasti -toim.): korista oma käed ära ja tee et sa kaod. Mina küll julgesin. Ja ma pole eriline.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles