Šotlanna sai luksusreisi Kreekasse, olles 189 kohaga lennukis ainus reisija (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jet2 lennuk.
Jet2 lennuk. Foto: SWNS.com/Scanpix

Paljud on kogenud, et lennukiga lendamine võib paras peavalu olla kui kõik kohad on täis, kuid üks šotlanna sai kogeda vastupidist, ta osutus lennu ainsaks reisijaks.

Glasgowst pärit kirjanik Karon Grieve maksis lennufirma Jet2 tšarterreisi eest 46 naela, saades oma elu kõige kummalisema lennu, edastab cnn.com.

«Olin lennukis üksinda, siis saabus meeskond ning nad kõik teadsid minu nime ja tervitasid mind. Me kõik naersime ja ma mainisin, et olen ainus reisija, olles nagu eralennukis,» meenutas šotlanna.

Grieve sõnul ei jätnud stjuardessid enne lendu ühtegi rutiinset protseduuri vahele ja näitasid ainsale reisijale, kuidas päästevesti kasutada.  

«Stjuardess selgitas, et ükskõik kui palju inimesi pardal on, peab ta alati seda näitama. Seda näevad ette reeglid. Olin ainus, kes teda sel lennul jälgis. See, et olin üksinda, ajas mind tegelikult naerma,» jätkas naine.

Möödunud pühapäevane lend Glasgowst Kreekasse Kreeta saarele oli 2017. aasta suvereiside hooaja viimane.

NASA satelliitfoto Kreeta saarest / wikipedia.org
NASA satelliitfoto Kreeta saarest / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org

Jet2 pressiesindaja teatel on tavaline, et hooaja viimane lend on peaaegu tühi, kuid samas said nad ühele reisijale pakkuda luksuslendu.

«Oleme rõõmsad, et Karon sai lennata nagu VIP reisija,» teatas esindaja.

Lend Kreetalt Glasgowsse oli viimase kohani täis, sest hooaja viimased puhkajad lendasid koju tagasi.

Grieve postitas sotsiaalmeediasse fotosid, millel teda on näha lennukis üksinda ja naeratavana. Ta lähedal on näha tühje istekohti.

Grieve postitust kommenteeriti, teda õnnitleti, kuid oli ka neid, kelle arvates oli ühe reisijaga lend suur raiskamine.

«Alati on  keegi, kes meepotti tõrvatilga paneb ja minu juhtum ei ole erand. Lennunduse ja lendude kohta ilmub meedias pidevalt negatiivseid lugusid, nüüd on üks positiivne, kuid ka see tehakse negatiivseks,» kommenteeris šotlanna.

Jet2 lennuk
Jet2 lennuk Foto: SWNS.com/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles