Hea vormi saladus! Mitu korda nädalas teeb trenni Eesti bikiinifitnessi karikavõitja Helena Mang?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helena Mang ei tee rinnaoperatsioonidest saladust.
Helena Mang ei tee rinnaoperatsioonidest saladust. Foto: Facebook

Helena Mang, kes tegi paar aastat tagasi oma elukaaslasega 180 kraadise kannapöörde puhtama toidulaua ja parema vormi poole on saavutanud erakordseid tulemusi kehakultuuri maailmas. 

Helena Mang, kes Alustas jõusaalis jõutreeninguga 2015. aasta septembris, sooviga kaotada 4-5 kg jõudes ühe hooajaga maailma tippu! 2016 aastal Maailmameistrivõistlustel saavutas Mang viienda koha. Veebilehel Fitness antud intervjuus räägib 30-aastane Helena, et eelkõige on tema motivaatoriks eneseteostus, seatud eesmärgid ja nende saavutamine. «Kõigele lisaks on mul väga vedanud ja mul on kõrval inimene, kes mind 120% toetab ja oma pühendumisega omakorda motiveerib. Isegi kui tuleb vahel harva mingi madalseis ette, juhib tema mind sujuvalt tagasi reele.» 
Ajakirjale Tervis on sellel aastal Eesti bikiinifitnessi karikavõitjaks tulnud naine rääkinud enda treeningkavast. 
Nädalas teeb Helena viis kuni seitse korda trenni, enne võistlusi on lausa kaks trenni päevas. 
Värskeim auhind pärineb Helenal nädalavahetusel Rootsis Aligansas toimunud Põhjamaade meistrivõistlustelt, kus Mang võitis bikiinifitnessis hõbemedali. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles