Fännid, rõõmustage: Imre Saarnal ilmub varsti uus lugu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari esimene stuudiovoor; Imre Saarna
Eesti otsib superstaari esimene stuudiovoor; Imre Saarna Foto: Jelena Rudi

Superstaarisaadet uuel pühapäeval teleri vahendusel jälgiv Imre Saarna soovib kõige viimases saates omavahel vastamisi näha Rosannat ja Teelet.



Iseenda kõige eredamaks hetkeks sel hooajal peab mees pääsemist finaali. «Ma arvan, et sain siis kõige vägevama emotsionaalse laengu,» rääkis mees, kes enda arvates ei saanudki kohtunikelt ühtegi liialt «karmi» kommentaari ega ka õpetussõna. «Mõni oleks kulunud marjaks ära küll,» muheles Saarna.

Igal juhul võivad kõik fännid kindlad olla, et Imre Saarna nimi ja hea lauluhääl ei kao kohalikust muusikataevast mitte kuhugile. Mehega võttis ühendust Jakko Maltis, kellega koostöös on juba ka üks lugu valmimas ning jõuab varsti kuulajateni.

«Julgustan kõiki, kel passi järgi vanust pisut rohkem, siiski proovida oma unistusi täide viia. Ma võtsin julguse kokku ja saavutasin tegelikult rohkem kui oodata oskasin.. Ma olen saanud nii palju positiivset tagasisidet ja tänu sellele ma juba tegelikult võitsingi,» rõõmustas Saarna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles