eBayst saab osta Harvey Weinsteini halloweeni maski

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harvey Weinstein
Harvey Weinstein Foto: Globe Photos/Globe Photos/Sipa USA/Scanpix

USAs ja veel mitmes teises riigis tähistatakse 31. oktoobril halloweeni, millega kaasneb kostüümide ja maskide kandmine ning kõrvitsatest tehtud koletised.

Igal aastal on omad halloweenikostüümi lemmikud, selle aasta lemmikuks on seksiskandaali sattunud produtsent Harvey Weinstein.

Harvey Weinstein
Harvey Weinstein Foto: Globe Photos/Globe Photos/Sipa USA/Scanpix

eBays ja veel mitmel teisel leheküljel müüakse toodet, mis kannab nime «Harvey Weinstein Producer Mask», mille hind on 2,90 naela (3,50 eurot).

Harvey Weinsteini halloweeni mask
Harvey Weinsteini halloweeni mask Foto: Twitter.com

Tegemist on papist maskiga, mis on foto Weinsteini näost ja millel on silmaaugud.

Weinsteini maski müüvate lehekülgede teatel on see mask väga populaarne.

Twitteris on mitmeid kommentaare nii maski kohta, kuid ka selle kohta, et maski juurde saab kanda Weinstenile omaseid rõivaid, näiteks ülikonda või hommikumantlit.

«Võib arvata, et selle aasta halloweeni pidudel näeb kümneid Weinsteine. Loodan, et keegi neist ei osutu selliseks ahistajaks nagu Harvey Weinstein,» kirjutati Twitteris. 

Üle 30 naise süüdistavad Weinsteini vägistamises ja seksuaalses ahistamises. Meedia teatel oli osadel näitlejannadel töölepingus punkt, et nad peavad osutama seksuaalteenuseid.

Pärast skandaali puhkemist selle kuu alguses visati Weinstein ta oma firmast välja ja ta naine, moelooja Georgina Chapman jättis ta maha.

Arizona võõrutuskliinikusse sekisõltuvusravile suundunud Weinstein eitab naiste ärakasutamist.

Harvey Weinstein
Harvey Weinstein Foto: Globe Photos/Globe Photos/Sipa USA/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles