Kohtusse kaevatud Mallukalt nõutakse 7000 eurot (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarblogija Mallukas pani endale kaunid juuksepikendused
Staarblogija Mallukas pani endale kaunid juuksepikendused Foto: Erakogu

«Täna on ikka märgiline päev - antigi mind esimest korda elus kohtusse,» teatas Mallukas mõni päev tagasi. Mallukas kinnitab Elu24le, et hagejaks on kinnisvarahaldaja Anne Nuude, kelles ta oma blogis mõni aeg tagasi pajatas. 

Mallukas kirjutas oma blogis mureliku postituse, milles juhtis tähelepanu Õismäe koerterelamu renoveerimise käigus müüritakse kinni pääsupojad ja ainus, kes toona saanuks elud päästa, oli kinnisvarahaldaja Anne Nuude. 

Postituses kirjutas blogija: «Selle taga on kaks värdjat: Anne Nuude ja see imbetsillist betoneerija.» Postituse lõppu lisas Mallukas: «Kuigi ta enam kõnedele ei vasta, siis smse saab ju ometi ikka saata. Haige eit!» 

Anne Nuude nõuab nüüd Eesti ühelt edukaimalt blogijalt Mallukalt 7000 eurot. 

Mallukas kommenteeris teemat Elu24le järgmiselt: «Ma enam seda postitust just selliste sõnadega tänasel päeval ei sõnastaks, aga ma ei kahetse, et ma sellesse asja sekkusin, sest tulemuseks oli ju see, et piiritajapojad said välja aidatud ja kui ma pean selle eest kohtusse minema, mis siis teha, lähen.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles