Laura Kõrgemäe väidetav ohver ei ole politsei poole pöördunud (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Kõrgemäe
Laura Kõrgemäe Foto: Erakogu

Nädalapäevad tagasi väidetava kupeldamisskandaali keskmesse sattunud Laura Kõrgemäe väidetav ohver, kes meedias anonüümse allikana esines, ei ole tänaseni politseile teo kohta avaldust kirjutanud.

Politsei kinnitab, et praegu kontrollitakse saadud vihjeid ja andmeid. Pärast meedias ilmunud üleskutset selle kohta, et palutakse võimalikel kannatanutel ja tunnistajatel politsei või prokuratuuri poole pöörduda, on mitu inimest võtnud ühendust Põhja prefektuuri kriminaalbürooga.

«Vesteldud on paljude inimestega, kuid kahtlustatavana ei ole tänaseks kedagi üle kuulatud. Töö käib ja infot kontrollitakse,» sõnas Põhja Ringkonnaprokuratuuri vanemprokurör Saskia Kask.

Elu24 võttis ühendust ühe väidetava ohvri ja võtmeisikuga, kes intervjuus telesaatele «Seitsmesed uudised» kinnitas, et on üks väidetava kupeldamisskeemi ohver. Politsei poole avalduse tegemiseks ei ole ta tänase seisuga pöördunud. «Kui oleksin avalduse Laura Kõrgemäe vastu teinud, siis pigem oleksin seda teinud kohe pärast reisi,» kinnitab anonüümne allikas (isik on Elu24le teada-toim). Küsimusele: miks ei ole väidetav ohver politsei poole pöördunud, jätab allikas vastamata.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles