Grete Paial uus kuum suhe Eesti ühe andekaima videooperaatoriga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Paia ja Alari Teede
Grete Paia ja Alari Teede Foto: Instagram

Laulja Grete Paia on hoidnud eraelu «kappi» kiivalt kinni ning ei ole enda suhtestaatuse teemadel pikalt peatunud. Suvel Ibizal loomingulisel puhkusel olnud 22-aastane Grete avaldas singlile «Wasted Youth» pöörase video, mille autoriks oli Alari Teede. 

Tol korral küsimusele, kas noori seob peale professionaalse koostöö ka midagi enamat, jäi Grete kidakeelseks ja mainis, et on Alariga lihtsalt head sõbrad. Sügisel toimunud TV3 peole saabus Grete koos sõbraga hoides viisakat distantsi. 

TV3 hooaja avapidu / Vaba Lava, Grete Paia
TV3 hooaja avapidu / Vaba Lava, Grete Paia Foto: Toni Läänsalu
TV3 hooaja avapidu / Vaba Lava, Grete Paia
TV3 hooaja avapidu / Vaba Lava, Grete Paia Foto: Madis Sinivee

Halloween´i eel on Grete sotsiaalmeediakanalis Instagramis jaganud pilti, milles võib välja lugeda, et sõprusele on lisandunud ka sügavam tasand. Alari ja Grete on end Ameerika kultuspüha jaoks vingelt ära maskeerinud nii, et keeruline on kohe tabada, kes pildil.
Alari Teede on ekstreemsportlane, maailmarändur ja andekas videooperaator, kelle produktsioonifirma valmistas möödunud aastal ligi sadakond videot, sealhulgas internetis ülipopulaarseks osutunud kaadrid noortest, kes veealuse vangla varemete kohal uisutades oma elu ohtu panid.

You can't sit with us Pic by @andreioz

A post shared by Grete Paia (@gretepaia) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles