Kohtunik lekitas kogemata saate «Briti parim pagar» selle aasta võitja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti pagarisari «The Great British Bake Off»
Briti pagarisari «The Great British Bake Off» Foto: Wikipedia.org

Menuka saate «Briti parim pagar» selle aasta võitja paljastus, kuna kohtunik Prue Leith lekitas ta nime kogemata Twitteris, tekitades nii pahameele- kui meemitormi.

Daily Maili teatel asendab Leith eelmist kohtunikku Mary Berryt, kes ei soovinud alates 2016. aastast saates osaleda, kuid väga professionaalne Berry ei oleks iialgi sellist apsakat teinud.

Prue Leith
Prue Leith Foto: Kirsty O'Connor/PA Wire/PA Images/Scanpix

Teine kohtunik Paul Hollywood ei ole selline, kes midagi liigset sotsiaalmeediasse riputaks.

«Briti parim pagar» kohtunikud Paul Hollywood ja Mary Berry ning saatejuhid Sue Perkins ja Mel Giedroyc
«Briti parim pagar» kohtunikud Paul Hollywood ja Mary Berry ning saatejuhid Sue Perkins ja Mel Giedroyc Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Pagarisaate vaatajad pahandasid, kuid Leith kaitses end sellega, et ta oli sõnumi edastamise ajal Bhutanis, kus on teine kelleaaeg kui Ühendkuningriigis ja ta ei arvestanud sellega.

Menukat pagarisadaet näitava Channel 4 teatel sai osa vaatajaid umbes üheksa tundi enne saadet teada, kes on «Briti parim pagar 2017» võitja, kuid Leith sai veast aru ja eemaldas võitja kohta käiva sõnumi kiiresti.

Nii Channel 4 kui kohtunik Leight vabandasid vaatajate ees.

«Saate eelmine naiskohtunik Mary Berry ei oleks iialgi sellist viga teinud, tundub et Prue Leithile käis võitja varjamine üle jõu,» oli üks kommentaar.

Mary Berry
Mary Berry Foto: Ian West/PA Wire/PA Images

Kohtuniku apsakas käivitas ka meemidelaviini, milles Leithi pilati. Sotsiaalmeedias on mitmeid fotosid kuulsustest, kes pead raputavad ja nördunud näoga on nagu käiks see kohtuniku vea kohta.

Oli ka neid, kellel on kahju, et «Briti parimas pagaris» ei ole enam kogenud Mary Berry kohtunikuks.

Paul Hollywood ja Mary Berry
Paul Hollywood ja Mary Berry Foto: XPOSUREPHOTOS.COM/Scanpix

Selle aasta «Briti parim pagar» finalistid Kate Lyon, Steven Carter-Bailey ja Sophie Faldo ei ole kohtuniku paljastust veel kommenteerinud.

«Briti parim pagar» 2017 finaal on Briti Channel 4 eetris täna kell 20.00 kohaliku aja järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles