Video: Briti tuntud saatejuht ei häbene oma vormikat keha (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gemma Collins
Gemma Collins Foto: Vida Press

Briti tuntud saatejuht Gemma Collins on puhkamas Hispaanias Tenerifel, kus ta jäi läbipaistvat trikood kandes silma kõmufotograafidele.

36-aastane staarsaatejuht ei ole oma vormikat keha kunagi häbenenud ega häbenenud ka nüüd, kui tal oli seljas kõike paljastav trikoo, edastab Daily Mail.

Collinsist pilte ja videot näinute seas oli neid, kelle arvates ei tohiks pluss-suuruses naised liiga paljastavaid rõivaid kanda.

Kõmufotograafide teatel olid staarsaatejuhil siiski rinnanibud viisakalt kaetud, kuna rindade kohal olid pitsilised aplikatsioonid.

Samas tõdeti, et ta ei ole väga ülekaaluline ja ta jätab korpulentsema mulje, kui ta tegelikult on, kuna ta on nn kastikujulise kehaga.

Moeloojate sõnul on Gemma Collins armastanud alati moega katsetada ega karda kanda seda, mida teised pisut suuremad naised iialgi ei kannaks.

«Ma ei pea mitte kellelgi oma rõivavalikut põhjendama. Kõik ilguvad pluss-suuruses naiste kallal, et nad on nii- ja naapidi suured, tegelikult ei ole. Kõik sõltub riietusest ja vaataja silmadest,» teatas staar mõni aeg tagasi.

Collins jõudis möödunud nädalal meediasse sellega, et kukkus BBC Radio 1 Teen Awards auhinnagalal lavaauku. Saate- ja õhtujuht teatas hiljem, et talle ei selgitatud enne galat, et ta külalised tõstetakse lavale august ja selle tõttu ta ei märganud auku.

Collinsi teatel plaanib ta BBC selle tööõnnetuse pärast kohtusse kaevata, kuna ta oleks võinud jalaluu murda. 

Gemma Collinsi kukkumine
Gemma Collinsi kukkumine Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles