Tibude elu läheb paremaks? Talleg otsib uut haudejaama juhatajat

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talleggi tibupojad
Talleggi tibupojad Foto: Kuvatõmmis videost

Tallegi Eestis esindav ettevõte on otsimas haudejaama juhatajat. Käesoleva aasta augustis sattus Tallegg skandaali keskmesse, kui Loo alevikus asuva ettevõtte haudejaama kõrval seisvates prügikastides säutsusid munakoorte ja surnud lindude vahel ka elusad tibud.

«HKSan on Põhjamaade juhtib lihaekspert, mis toodab ja turustab tugevate kaubamärkide all kvaliteetset ja vastutustundlikult toodetud sea-, veise, linnu-ja lambaliha. HKScani netokäive oli 2016.aastal 1,9 miljardit,» seisab töökuulutuses. 

Töökuulutuses otsitakse oma ridadesse uut Talleggi haudejaama juhatajat, keda ootab ees huvitav ja väljakutsete rohke töö tugevate kaubamärkidega ja maitsva toiduga pädevas ning arenevas organisatsioonis.

Linnukasvatuse diretor Eve Samuli kinnitab, et uue töötaja otsing ei ole seotud augustikuise tibupoja-skandaaliga: «Mitte päris sellega ei ole tegemist. Oleme pikemat aega kaalunud värvata juurde personali ja nüüd see juhtubki.»

Töökuulutus on leitav siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles