Mart Normet: Eesti Laulu ajaloos on kõige paremini läinud eestikeelsetel lauludel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Laul 2018 lugude tähtaeg oli eile, 1. novembril. Seekord laekus demosid kokku 258.  Elu24 andis intervjuu Eesti Laul 2018 produtsent Mart Normet.

Produtsent rääkis Elu24 antud intervjuus, et esialgu on raske välja tuua neid punkte, mida õpiti eelmise aasta Eurovisioonilt ja mida peaks sellel aastal paremini tegema. «Kõige olulisem on siiski see, et Eesti valiks lõppkokkuvõttes selle «õige loo»,» mainis Normet. 

«Põhiline on mitte oma nägu kaotada ja minna Eurovisioonile kõige kihvtima lauluga.» rääkis produtsent, kes tõi välja aga huvitava fakti, et  Eesti Laulul on kõige paremini läinud eestikeelsetel lauludel. Aga ei saa mainimata jätta, et suur roll on kindlasti olnud ka õnnel. Nii nimetab Normet Eurovisiooni teatud mõttes õnnemänguks. 
Kui eelmisel aastal valiti Eurovisiooni lõppvõistlusele võidulaul 242 loo seast, siis sellel aastal laekus demosid rekordarv, 258! See näitab vaid kasvavat huvi ja konkursi olulisust kohalikul muusikamaastikul. 
Mida rääkis Mart Normet Eesti Laulu Akadeemia kohta ja kas seal osalemine annab teatud soosingud lõppvõistlusele pääsemiseks, vaata täispikast videost!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles