Fotod: New Yorgi terrorirünnakus hukkus viis sõpra

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argentiinlastest sõbrad (vasakult paremale) Hernan Ferruchi, Alejandro Pagnucco, Ariel Erlij, Ivan Brajckovic, Juan Pablo Trevisan, Hernan Mendoza, Diego Angelini ja Ariel Benvenuto Argentiina lennujaamas enne lendu New Yorki. Mendoza, Angelini, Pagnucco, Erlij ja Ferruchi hukkusid terrorirünnakus.
Argentiinlastest sõbrad (vasakult paremale) Hernan Ferruchi, Alejandro Pagnucco, Ariel Erlij, Ivan Brajckovic, Juan Pablo Trevisan, Hernan Mendoza, Diego Angelini ja Ariel Benvenuto Argentiina lennujaamas enne lendu New Yorki. Mendoza, Angelini, Pagnucco, Erlij ja Ferruchi hukkusid terrorirünnakus. Foto: Cecilia Piedrabuena/AP/Scanpix

New Yorgi terrorirünnakus hukkus kaheksa inimest, nende seas Argentiinast koolikokkutulekule tulnud viis sõpra. Lähedased on avaldanud fotod ohvritest.

Teisipäeval sõitis 29-aastane usbekk Sayfullo Saipov kastiautoga jalgrattateele, kirjutab Daily Mail. Saipov sai süüdistuse terrorismis ning teda ähvardab surmanuhtlus. Politsei tulistas Saipovit kõhtu, kuid tema elu ei ole ohus. Politsei tegeleb tema küsitlemisega.

Terrorirünnakus sai kaheksa inimest surma ja 12 vigastada. Üheksa inimest viibib veel haiglas ning nende hulgas on ohver, kelle elu päästmiseks tuli amputeerida mõlemad jalad.

Terrorirünnakus hukkunud argentiinlased Hernan Ferrucci, Alejandro Pagnucco, Ariel Erlij, Hernan Mendoza ja Diego Angelini
Terrorirünnakus hukkunud argentiinlased Hernan Ferrucci, Alejandro Pagnucco, Ariel Erlij, Hernan Mendoza ja Diego Angelini Foto: CECILIA PIEDRABUENA/AFP/Scanpix

Terrorirünnak lõppes tragöödiaga üheksale Argentiinast tulnud sõbrale, kellest viis - Ariel Erlij, Hernán Mendoza, Diego Angelini, Alejandro Pagnucco ja Hernán Ferruchi - said surma. Kuues neist viidi haiglasse. New Yorki jalgratastel uudistanud argentiinlased olid tulnud tähistama koolilõpetamise 30. aastapäeva.

Jimmy Drake terrorirünnakus hukkunud poja Darren Drake'i pildiga
Jimmy Drake terrorirünnakus hukkunud poja Darren Drake'i pildiga Foto: Ed Murray/AP/Scanpix

Hukkunute hulgas oli ka 32-aastane Darren Drake, kes sõitis töökohtumiste vahet jalgrattaga, et kaalust alla võtta. Ta kuulas tõenäoliselt audioraamatut ja ei kuulnud inimeste hoiatavaid hüüdeid.

Nicholas Cleves
Nicholas Cleves Foto: facebook

Noorim ohver oli Manhattanilt pärit 23-aastane Nicholas Cleves, kes lõpetas hiljuti ülikooli.

Anne-Laure Decadt
Anne-Laure Decadt Foto: facebook

31-aastane belglanna Anne-Laure Decadt jäi terroristi auto alla, kui ta jalutas tänaval koos ema ja õdedega. Anne-Laure toimetati haiglasse, kuid arstidel ei õnnestunud tema elu päästa. «Ta oli võrratu naine ja imekaunis ema meie kahekuusele ja kolmeaastasele pojale. Kaotus on talumatu ja sellest on võimatu üle saada,» sõnas naise abikaasa Belgia ajalehele HLN. Anne-Laure ema ja õed ei saanud vigastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles