TV3 uueks programmijuhiks saab Raimo Kummer?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV 3 ekraanil politseisaadet «Raport» juhtiv Raimo Kummer kardab, et tööalaseid uurimisandmeid lekitanud isikute suhtes kehtima hakanud kriminaalvastutus võib mõjuda saatele üsna hävitavalt.
TV 3 ekraanil politseisaadet «Raport» juhtiv Raimo Kummer kardab, et tööalaseid uurimisandmeid lekitanud isikute suhtes kehtima hakanud kriminaalvastutus võib mõjuda saatele üsna hävitavalt. Foto: Tiina Kõrtsini

Paar päeva tagasi tuli avalikuks uudis, et Urmas Eero Liiv lahkub TV3 programmijuhi kohalt, millel ta on töötanud viimased kuus aastat. 

«Personalipoliitikast tulenevalt ei saa me praegu seda kommenteerida,» sõnas TV3 avalike suhete juht Kadi Poll vastuseks ja ei kinnitanud Liivi lahkumist. 

Õhtulehe andmetel astub Liivi kingadesse Filmimehe peatoimetaja Raimo Kummer, kes on produtseerinud saated, teiste hulgas «Prooviabielu» ja «Abielus esimesest silmapilgust», mis TV3 ekraanil kõvasti laineid löövad. 

Urmas Eero Liiv astus programmijuhi kohale 2012. aasta veebruaris, kui ettevõttest lahkus Mikko Silvennoinen. Seni on mees suurepäraselt oma tööga hakkama saanud, tuues vaatajate ette näiteks sellise televaatajate rekordeid purustanud hittsaate nagu «Su nägu kõlab tuttavalt» ja müstikast nõretava sarja «Selgeltnägijate tuleproov».

Urmas Eero Liivi sulest on valminud ka kodumaine õudussugemetega draamafilm «Must alpinist», mis esilinastus PÖFFi Tridensi debüütfilmide võistlusprogrammi raames 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles