Galerii: Ziggy Wild hullutas klubi Teatri külastajaid hommikutundideni!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel reedel, 27.10 jõudis kõigini Klubi Teater üritstesari VIBES vol. 1, mis tõi Teatrisse esimest korda karmimad rifid ja rockima vibe'i, sest rahva ette astus pöörane Ziggy Wild. Olenemata jahedatest sügistuultest, suutis Ziggy Wild klubi Teater lavalauad kuumaks kütta.

Oktoobri viimane reede möödus klubis Teater rokitähe all, kus rahva pani möllama armastatud kollektiiv Ziggy Wild. Silmailu pakkusid seksikad  tantsutüdrukud, kelle võrratute kostüümide autoriks on andekas Siim Adamson.  Ka pärast võimsat kontserti jätkus pidu veel varajaste hommikutundideni, kus plaate keerutas Dj Peterson.  

Ziggy Wild on üllatusi pakkuv ning kaasahaarav noor rockbänd, mille neljaliikmelist seltskond on jäänud truuks vanakooli soundile.  Nad on julged, säravad ja mitmekülgsed, kelle lavshowd ei jäta mitte kedagi külmaks.  Aastal 2013 pälvis ansambel Ziggy Wild Noortebändi tiitli ning 2015 aasta suvel toodi võit koju rahvusvaheliselt bändi võistluselt Poolast. Konkursi võitjana astus Ziggy Wild ülesse pea 12 000 inimese ees olles ühtlasi soendusbändiks Carlos Santanale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles