Video: austraallanna sattus kokku kümme aastat tagasi jalga lasknud mehega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Jenkini tagaotsimisteade
Russell Jenkini tagaotsimisteade Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Austraalias elav Russell Jenkin läks kümme aastat tagasi oma naise Sandie Gillette’iga riidu ja lahkus jäädavalt Melbourne’i lähedasest Werribest.

Naine jäi üksinda kasvatama kahte last, nelja-aastast Ethanit ja kaheaastast Charliet,  edastab news.com.au.

Kuid 44-aastane Gillette sai hiljuti suure üllatuse osaliseks, kui ta oli Werribest 1800 kilomeetri kaugusel ja nägi ostukeskuse parklas oma kunagist meest.

«Russell Jenkin lihtsalt kadus ühel päeval, ma teatasin ta kadumisest politseile, kuid teda ei leitud. Olen alateadvuses teadnud, et ta ei ole surnud, vaid elus.  Ootamatu kohtumine temaga oli siiski šokk, see oli nagu hoop pähe,» sõnas austraallanna.

Naise ja ta eksmehe kohtumine leidis aset Austraalia idarannikul Queenslandis Caloundras Stocklandi ostukeskuse parklas. Gillette’iga koos oli ta vanim laps, nüüd 15-aastane Ethan, kes ei olnud oma isa kaua ega näinud, kuid ka ta tütar teisest suhtest.

Austraalias Queenslandis asuv Caloundra
Austraalias Queenslandis asuv Caloundra Foto: wikipedia.org.

«Tundsime üksteist ära, kui möödusime. See oli nagu ageluubis kaader ja kui ta päikeseprillid eest võttis, siis olin täiesti kindel, et see on tema,» lisas naine.

Gillette sõnas teismelisele pojale, et see on ta isa, kuid poiss ei uskunud. Ethan otsis pärast koju jõudmist isa kohta informatsiooni internetist, leides vaid kümne aasta taguse foto, mille politsei pandi ta kadumisteatele.

Russell Jenkini tagaotsimisteade
Russell Jenkini tagaotsimisteade Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Gillette sõnul on palju aega mööda läinud ja ta ei osanud juhuslikult kohatud mehele midagi öelda.

«Ma ei leidnud õigeid sõnu, me mõlemad oleme muutunud. Olukord oli kummaline, kuid kui ta meid ära tundis, siis ta oleks võinud meiega rääkima tulla. Kuid mida öelda inimesele, kes on olnud kümme aastat kadunud?» teatas austraallanna.

Sandie Gillette'i teatel vaatas Russell ta autole järele, kui ta koos lastega minema sõitis ja see näitas, et tundis ta ära.

Naise sõnul ei oota ta, et Russell tema ja lastega kontakti võtaks, samas on poegadel õigus teada, kes on nende isa.

«Aastate jooksul küsisid mõlemad pojad isa kohta, eriti aga Ethan, kui ta vanemaks sai. Laste elus oli isa puudumise tõttu auk, kuna ühte vanemat ei olnud. Samas ei olnud meist keegi sellise olukorra tõttu vihane ja me elame edasi. Kõige tähtsam on see, et lapsed oleks õnnelikud,» lausus naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles