«Kiiretes ja vihastes» põrkusid kaks kõva kivi! Tyrese: mina lahkun, kui The Rock jääb

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tyrese Gibson ja Dwayne "The Rock" Johnson
Tyrese Gibson ja Dwayne "The Rock" Johnson Foto: AP / Scanpix

Näitleja Tyrese Gibson esitas üheksanda «Kiirete ja vihaste» suhtes ultimaatumi: kui osatäitjate hulka jääb Dwayne «The Rock» Johnson, annab tema lahkumisavalduse.

Gibson nimetas Instagrami postituses Johnsonit isekaks, kuna too nõustus koos Jason Stathamiga tegema spinoff-filmi, arvestamata Gibsoni isikliku olukorraga. Nimelt on Gibsonil käsi kibe kohtulahing eksnaise Norma Mitchelliga ning on oht, et ta jääb tütre hooldusõigusest ilma.

«Mul ei ole enam raha, et võidelda kohtus oma lapse eest, nii et tõenäoliselt võetakse ta mult ära,» kirjutas Gibson ja soovitas Johnsonil koju jõudes oma tütreid suudelda. «Ma olen advokaaditasude tõttu peaaegu pankrotis.»

«Aitäh, Dwayne. Kohtume 2020. aastal. Ma ei kustuta seda postitust, sest tõde isekate Hollywoodi inimeste kohta peab avalikuks jääma. Dwayne ei ole mulle tänaseni tagasi helistanud, ehkki kõik näevad iga kolme tunni tagant, kuidas ma oma tütre pärast nutan,» seletas Gibson.

Endine R&B laulja väitis, et ta ei saa enam näitlejana tööd: «Eksnaine hävitas mu reputatsiooni ja keegi ei taha mind enam palgata.»

«Mul on kahju teatada, et kui Dwayne mängib üheksandas «Kiiretes ja vihastes», ei ole seal enam Roman Pierce'i,» kuulutas Gibson.

Universal Pictures töötab praegu filmi kallal, mille keskmes on «Kiirete ja vihaste» frantsiisist tuttavad Johnsoni ja Stathami tegelaskujud. «Fast & Furious 9» jõuab kinoekraanidele 2020. aasta aprillis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles