Vaidlused varajagamise üle: Kadri Tali lahutas abielu (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Tali
Kadri Tali Foto: kooselu.ee

Koos oma dirigendist kaksikõe Anu Taliga Põhjamaade Sümfooniaorkestri ellu kutsunud ja edukalt Eesti muusikat maailma viinud Kadri Tali seisab eraelus uue raja alguses – hiljuti lahutasid Kadri ja Martin Lehtonen Soomes oma abielu.

Tuntud muusikamänedžer Kadri Tali (45) ja tema soomlasest eksabikaasa, ettevõtja Martin Lehtonen (39) püüdsid oma abielu tagasi rööbastele seada enam kui aasta. Kui Eestis peavad abikaasad esitama lahutusavalduse perekonnaseisuametile tingimata koos ja kinnitama lahutuse lõplikuks vormistamiseks seda soovi samuti koos pärast kuu aega kestnud järelemõtlemist, siis Soomes on kaasadele ette nähtud mõtlemisaeg oluliselt pikem – kuus kuud. Kui enne poolt aastat ei saagi lahutuspabereid allkirjastada, siis järgneva poole aasta jooksul peab otsuse, kas lahutada või mitte, siiski langetama.

Peaaegu aasta järelemõtlemisaega kahe väikese poja vanemate ellu kahjuks positiivset pööret ei toonud.

Refereeritud Kroonikast

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles