Evelin Ilves astub esimest korda televaatajate ette koos oma partneri Siim Rikkeriga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nädalalõpp Kanal 2ga»
«Nädalalõpp Kanal 2ga» Foto: Kanal 2

Tänases «Nädalalõpp Kanal 2ga» kirjeldavad Evelin Ilves ja Siim Rikker värvikalt oma suvist restorani pidamise kogemust Hiiumaal.

«Nädalalõpp Kanal 2ga»
«Nädalalõpp Kanal 2ga» Foto: Kanal 2

Seda suve võrdleb Evelin Ilves oma kunagise tööga lastereanimatsioonis, kus tempo oli sama hull ja enda nimigi läks paiguti meelest. «Me jooksime 16 tundi päevas. Sa ei joo vett, pissile ei lähe, sõpradega ei räägi.» Ometi ei ole see kogemus paari heidutanud ja täna avaldavad külalised Teet Margnale ja Kristjan Jõekaldale oma edasised plaanid pealinna restoraniäris läbi lüüa.

Mida veel oodata tänasest «Nädalalõpp Kanal 2ga» saatest? Skandaalsest Tallinna Linnahalli värvimisest tuleb juttu muinsuskaitseameti peadirektori Siim Raiega, multitalent Hanna Martinson meenutab, kuidas teda filmivõtetel lehmade eest ära taheti osta ja koomik Henrik Normann meenutab  saatejuhtidega kunagist kooliteed.

«Nädalalõpp Kanal 2ga»/ Hanna Martinson
«Nädalalõpp Kanal 2ga»/ Hanna Martinson Foto: Kanal 2
«Nädalalõpp Kanal 2ga» /Kristjan Jõekalda, Henrik Normann, Teet Margna
«Nädalalõpp Kanal 2ga» /Kristjan Jõekalda, Henrik Normann, Teet Margna Foto: Kanal 2
«Nädalalõpp Kanal 2ga»/Siim Raie
«Nädalalõpp Kanal 2ga»/Siim Raie Foto: Kanal 2

«Nädalalõpp Kanal 2ga» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21.30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles