Eesti meigivõlurid, kellel tasub Instagramis pilku peal hoida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Boberg
Jana Boberg Foto: Instagram

Eelmisel nädalal tähistati Ameerika kultuspüha halloween´i, mis ka Eestis on aasta-aastalt tugevamalt kanda kinnitanud. Sotsiaalmeedia täitus sel perioodil ulmeliste piltide ja erakordsete näomaalingutega. Kes on need kohaliku meigimaailma kuldkäed, kelle tegemistel tasub silm peal hoida Instagramis...

Jaanika Vink - afropatsid ja eksootiline välimus on 22-aastase kaunitari firmamärgiks. Paljud teavad neiut räppar Uku Aropi elukaaslasena, aga vähesed seda fakti, et Jaanika igapäevatöö seotud meigimaailmaga. 

 

 

A post shared by J A A N I K A V I N K (@jaanikavink) on

 

Happy halloween

A post shared by J A A N I K A V I N K (@jaanikavink) on

Jana Boberg - Kaunitari huvi meigikunsti vastu algas 2002. aastal, kui oli veel tegev tantsija ja modellina. Meelelahutustöö viis teda kokku meigimaailma võludega, mis tekitas Janas suurema huvi selle teemaga end lähemalt kurssi viia. Jana alustas meigiõpinguid aastal 2011 ning kirest on kasvanud igapäevatöö. Aktiivse meigikunstnikuna on ta jõudnud kaunistada nii modelle ilulavadel, kui ajakirjade klantspiltidel poseerivaid kaunitare. 

Liisa Leetma - Meigikunstnik, kellel Instagramis jälgijaid 42 tuhat, kostitab fantaasiarohkete piltidega. Üks pilt ulmelisem kui teine...

 

⚠️NEW VIDEO⚠️ ⚡️link in bio⚡️ lemme know whatchha think #photopoint_ee

A post shared by ✧✶be the change✶✧ (@liisaleetma) on

 

all cute n shhiiid for ma favorite holiday

A post shared by ✧✶be the change✶✧ (@liisaleetma) on

Gerda Miller - Meigikunstnik, kelle käekiri on äratuntav julgete värvidega. Asi ei ole õige, kui selles puuduvad värvid. Tegemist on hetkel ühe nõutuima meikariga, kelle tööd võib näha nii reklaamides kui trükimeedias - mitmete ajakirjade kaanestaarid on just Gerda meigitoolist läbi käinud.

Liza LInd - maailmarändur ja meigikunstnik, nagu tutvustab end blond iludus Instagramis. Andeka meikari jälgijaid sotsiaalmeediakanalis on ligi 29 tuhat!

 

make-up look matching my beautiful watch from @circulrco today ✨ use my code LIZ10 to save

A post shared by ✨ LIZA LIND ✨ (@lizalindd) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles