Kristiina Ojuland leidis elus uue suuna ja on poliitikaga lõpparvet tegemas (7)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland.
Kristiina Ojuland. Foto: Viktor Burkivski

Kristiina Ojuland rääkis «Seitsmestele», et tema prioriteedid on muutunud ja ta on aktiivse poliitikaga lõpparvet tegemas. Mis saab aga Rahva Ühtsuse Erakonnast? 

«Praegu tegelen oma elu paikasättimisega. Tegelen ettevõtlusega - ärikonsultatsioonidega ja sealhulgas Eesti IT-lahenduste ekspordiga. Mul on väga põnev,» rääkis Ojuland, mis tema elus praegusel ajal toimub.

Ojulandi firma nimi on Trump Consulting. «Firma on loodud kolm aastat tagasi, nii et president Trumpiga ei ole siin midagi pistmist,» kinnitas ta.

Ojuland kinnitas, et ta on endiselt Rahva Ühtsuse Erakonna juht, ent asjad on muutumas. 

«Ma arvan, et aeg on küps selleks, et Eestis tuleks konservatiivses paremsektoris jõud koondada. Kindlasti RÜE on ka üks nendest organisatsioonidest, kes võiks selles uues ühinevas jõus osaleda,» seletas Ojuland.

«Minu prioriteet on minna ettevõtlusesse ja anda võimalused uutele, noorematele inimestele osaleda poliitikas,» lisas ta.

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles