Kaia Kanepi avaldab värskes raamatus pikaajalise võitluse raske haigusega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: Tairo Lutter

Järgmisel esmaspäeval, 13. novembril ilmub Kalle Muuli ja Helen Sule kirjutatud raamat «Reketiga tüdruk», kus Eesti tipptennisist Kaia Kanepi räägib ausalt ja avameelselt oma elust ja karjäärist. 

Huvitaval kombel on Eesti tippsportlasest, kes alates 2000. aastast meedia rambivalguses, mitmed olulised nüansid salajas suudetud hoida.
Kaia Kanepi on üht haigust väga edukalt varjanud – ta on olnud toitumishäirete küüsis väga pika osa oma karjäärist. «Jah, see oli mulle selles mõttes üllatus, et teada oli, et Kaial olid suured kaaluprobleemid ja neid seostati valetreeninguga ja millega iganes, aga Kaia ise räägib raamatus põhjalikult sellest, kuidas tal tekkis toitumishaigus,» avaldas Muuli Vikerraadiole antud intervjuus. «Kuna ta ei rääkinud sellest isegi mitte oma kõige lähedasematele inimestele, ei ole ta buliimia diagnoosi saanud,» rääkis raamatu autor.
«Kaia häbenes seda nii hirmsasti ja püüdis sellest üksinda jagu saada,» ütles Muuli.
Refereeritud teksti täispikka intervjuud loe siit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles