Skandaal missimaailmas! Tiina Jantson: eks ma ise olen selle koletise loonud (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ireni Erbi
Ireni Erbi Foto: Facebook

Eduka modellikooli kasvandikud süüdistavad kaunist koolipidajat Ireni Erbit vassimises ja petuskeemis. 

Eesti missinduse eestvedaja Tiina Jantson rääkis «Kuuuurijas», et Ireni - endise nimega Irina Gorlova - tähelend missimaailmas sai alguse just tema modellikoolist.

«Eks ma ise olen selle koletise loonud,» tunnistas Jantson. «Ta tuli Miss Bikini võistlusele, seal jäi ta neljandale kohale, kuid tal tekkis seal ikkagi võimalus saada vajalikke kontakte. Ta hakkas ennast pakkuma erinevatele võistlustele.»

Erbi agentuur Star Kids Agency tegeleb lastega vanuses viis kuni 14 eluaastat ning mitmete tema endiste õpilaste sõnul on suurimaks probleemiks see, et ta sõimab oma noori õpilasi. Lisaks olevat ta mitmel erineval moel oma õpilasi petnud, nii rahaliselt kui muud moodi.

Jantsonil on Ireniga teinegi kana kitkuda. Missis Estonia võistluse looja väitis, et kui ta paar aastat võistlust ei korraldanud, kuulutas Ireni end ise Missis Estoniaks ja läks välismaale võistlusele. Lisaks võttis Ireni endale õiguse Missis Estonia võistlust korraldada ja tegi seda Jantsoni võistlusega isegi samal päeval. 

Jantsoni sõnul on Ireni saatnud tüdrukuid võistlusele ka teise riigi esindajana. «Ta saatis tüdruku esindama Soomet. Kui ta oleks kõrgema koha saanud, oleks sellest võinud suur skandaal tulla,» märkis Jantson.

Lisaks nimetab Ireni enda missikooli kooliks, kuid tegevusluba sellel pole. Glamuurset Monaco ja Moskva elu armastav naine on ka inimestele võlgu, sõimab väikelapsi paksudeks ja võtab tüdrukutelt ära missitiitleid, mida ta neile ise jaganud on. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles