Kuvatõmmised: Ireni Erbi saatis Katrin Lustile tšillipiprase sõnumi; Lust ei jäänud vastust võlgu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäevane «Kuuuurija» avalikustas, kuidas missikooli pidaja Ireni Erbi kohtleb väidetavalt oma kasvandikke halvasti ning petab inimestelt raha välja. Ireni ja saatejuht Katrin Lusti kisma jätkus sotsiaalmeedias.

Ireni postitas Facebooki kuvatõmmised kirjavahetusest Lustiga, millele kirjutas saateks ähvardava kommentaari: «Paar minu vastust superintelligentsetele sõnumitele naisterahvalt, kes saab nüüd endale Tallinnas kriminaalasja vastavalt KarS paragrahvile 266.»

Lust jagas postitust «Kuuuurija» Facebooki lehel, kirjutades: «Ligi kaks kuud ajasin inimest taga. Saatsin talle e-kirju ja Facebooki sõnumeid. Aga ei kippu ega kõppu. Kaks korda käisin modellikooli ukse taga erinevatel nädalavahetustel. Ikka naisterahvas peidab end. Ja nüüd siis äkki on ta kirjutanud mulle pika vastuse, mis jõudis minuni eile õhtul - nägin seda tund enne saate eetrisse minekut. Ja loomulikult olen mina süüdi, et ma koheselt ei reageerinud sellele ja tema vastust ei kasutanud. Jagan seda siiski teiega siin ja praegu, sest need kirjad on väärt lugemist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles