Video: noore venelase sõnul on ta marslane ja tema ülesandeks on päästa Maa tuumakatastroofist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boriska Kiprjanovitš
Boriska Kiprjanovitš Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Venemaal Volgogradis elava noormehe teatel on ta pärit Marsilt ning tema ülesandeks on päästa meie planeet Maa ja inimkond tuumakatastroofist.

20-aastase Boriska Kiprjanovitši sõnul ta taassündis Maal ja temaga koos on päästemissioonile saabunud palju marslasi, edastab The Sun.

Boriska Kiprjanovitš
Boriska Kiprjanovitš Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Noormehe teatel on marslastel karm kogemus tuumasõjaga, mis tuhandeid aastaid tagasi nende planeedil elu hävitas ja ta teeb kõik, et sama ei korduks Maal.

Kiprjanovitši teatel on Maal pingelised ajad, kuna Põhja-Korea ähvardab pidevalt tuumarünnakutega ning selle riigi liider Kim Jong-un on ohtlik ja ettearvamatu.

Kim Jong-un
Kim Jong-un Foto: AP/SCANPIX

«Kui inimkond mind ja teisi marslasi ei kuula, siis ootab neid ees sama saatus ehk tuumakatastroof hävitab kõik. Ma ei ole Maal ainus marslane, meid on kümneid tuhandeid ja meie kõigi eesmärgiks on inimkonda hoiatada ja aidata,» teatas Kiprjanovitš.

Boriska Kiprjanovitš
Boriska Kiprjanovitš Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Tema sõnul on kõik need lapsed ja noored, keda peetakse indigolasteks, pärit Marsilt ja tassündinud Maal.

Kiprjanovitsi teatel on marslased surematud ja suudavad tasssündida seal, kus neid vajatakse. Nad ei vanane, sest vananemine peatub 35. eluaastal.

Noormehe teatel oli Marsil enne hävingut väga kõrgelt arenenud tsivilisatsioon, tehnoloogiliste vahendite abil sai kiiresti liikuda universumi ühest punktist teise ja ajarännak ei olnud probleem.

«Mäletan seda aega, mil olin 14 – 15-aastane. Marsil olid siis pidevad sõjad ja ka mina käisin vaenlaste vastu suunatud õhurünnakutel koos sõpradega. Kuid käisime ka uurimas, mis elu elatakse Maal. Meie aluseid ei olnud maalastele näha, kuna Maal ei ole sellist süsteemi, mis neid jälgida võimaldaks. Mõnikord inimesed näevad tundmatuid lendavaid objekte, kuna nendega sõitjad on läinud oma lainealast välja,» selgitas «maaväline».

Boriska Kiprjanovitš
Boriska Kiprjanovitš Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ta jätkas, et Maa päästmise «võti» on Egiptuses Giza platool asuvas sfinksis. Tuumasõja ohu tõttu tuleb see lahti muukida, kuna selles on kirjas, mida inimkond koos marslastega tegema peab ja milline on tulevik.

Sinks ja püramiid Egiptuses Giza platool
Sinks ja püramiid Egiptuses Giza platool Foto: Walter Huber/picture alliance / moodboard/Scanpix

Noormehe vanemad on veendunud, et nende poeg ei ole pärit Maalt ning ta räägib Marsil toimunu kohta tõtt.

Boriska Kiprjanovitš
Boriska Kiprjanovitš Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Oleme viinud oma poega erinevatele teadlastele, astronoomidele, ajaloolastele ja ufoloogidele näha. Nad kõik on arvamusel, et ta teadmised Marsi ja maavälise kohta on liiga spetsiifilised ja detailsed selleks, et ta oleks valetaja,» sõnasid vanemad.

Kiprjanovitšit on uurinud ka arstid, kelle sõnul tal ebatavaline organismi talitus ja veel ebatavalisem aju. Samas nad ei saa kinnitada, et ta on marslane, kuna neil ei ole teda kellegagi võrrelda. 

Noormehe ema on arst ja ta sai  aru, et ta poeg on eriline, juba siis, kui ta oli vaid mõnekuune. Laps suutis juba paar kuud pärast sündi iseseisvalt roomata, hakkas istuma ja käima märgatavalt varem kui teised lapsed. Samuti õppis ta rääkima kiiresti ja oskuslikult. 1,5-aastasena oskas ta korralikult lugeda, kirjutada ja joonistada.

Vanemate teatel ei rääkinud nad oma lapsele universumist mitte midagi. Poisil olid  teadmised maavälise kohta varasemast olemas.

Planeet Marss
Planeet Marss Foto: NASA NASA/REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles