Marten Kuningas: rahatus on suur rahutuse allikas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten Kuningas
Marten Kuningas Foto: Viktor Burkivski

Talendisaatest tuule tiibadesse saanud laulja Marten Kuningas räägib värskes ajakirjas Kroonika enda muutusterohkest aastast. 

Marten Kuningas
Marten Kuningas Foto: Erakogu

2017. aasta on kindlasti 31-aastase muusiku jaoks erakordne. 18. juunil nägi ilmavalgust Marteni ja tema elukaaslase, Telliskivis asuva kohviku perenaise Keit Lillemäe esiklaps, poeg Teodor.
Pühapäevases jutusaates «Hommik Anuga» rääkis Marten, kuidas lapsevanemana hakkad paratamatult rohkem mõtlema maailmast - kuidas hoolida endast, ja seeläbi ka maailmast ja teistest.

Marteen Kuningas
Marteen Kuningas Foto: facebook

Teine oluline märk, mille muusik sellel aastanumbril maha pani, on 10. novembril ilmunud ansambel Miljardid debüütplaat «Kunagi Läänes». Plaadis kõlavat muusikat on mõjutanud ka laulja isaks saamine. Miljardite koosseisu kuuluvad trummar Kristjan Kallas, basskitarrist Peedu Kass ja kitarrist Raul Ojamaa.

Marten Kuningas ja Miljardid
Marten Kuningas ja Miljardid Foto: Pressifoto

Kuigi isadus on Marten Kuningat oluliselt rahulikumaks muutnud, tunnistab mees Kroonikale antud intervjuus, et kui miski teda rahutuks ja ärevaks teeb, on rahatus. «Rahatus on suur rahutuse allikas,» tunnistab muusik. Millest põnevast Marten veel rääkis, loe refereeritud teksti täispikka artiklit Kroonikast. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles