Video: advokaadist kallim jättis Briti endise parlamendisaadiku, eesti juurtega Lembit Öpiku maha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sabina Vankova ja Lembit Öpik
Sabina Vankova ja Lembit Öpik Foto: twitter.com

Briti endine parlamendisaadik, eesti juurtega Lembit Öpik jäeti oma kallima, advokaat Sabina Vankova poolt maha, kuna ilmnes, et mees pidutses koos tõsielustaari Alex Bestiga.

52-aastane Öpik ja 33-aastane Vankova pesid oma suhte «musta pesu» Twitteris, edastab Daily Mail.

Vankova teatas pärast mehega peetud sõnasõda: «Lõpetasin Lembit Öpikuga suhte. Naine, kellega ta esmaspäeva öö veetis, võib ta endale saada».

Lembit Öpik
Lembit Öpik Foto: David Wimsett/Scanpix

Öpiku ja Vankova sõbra teatel veetis Öpik Bestiga, kelle eksmees on kunagine kuulus jalgpallur George Best, lõbusalt aega Syrreys Tadworthis.

«Sabina on Lembitu varasemad üleastumised andestanud, kuid see oli tema jaoks viimane piisk. Ta lõpetas Lembituga suhte päevapealt,» teatas sõber.

Öpik ja Best osalesid 2010. aastal tõsielusaates «I'm A Celebrity… Get Me Out Of Here» ning sõbrunesid. Neid on mitmel korral nähtud  koos Londoni restoranides einestamas.

Lembit Öpik
Lembit Öpik Foto: Max Nash/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Öpikul ja Vankoval sündis sel suvel tütar, kuid see ei ole takistanud meest uusi suhteid loomast.

Vankova ja Öpiku suhe sai alguse 2015. aastal toimunud peol, kus tähistati Tim Farroni saamist liberaaldemokraatide liidriks.

Öpikul on varem olnud suhted BBC ilmatüdruku Sian Lloydi ja lauljanna Gabriela Irimiaga.

Lembit Öpik ja Gabriela Irimia
Lembit Öpik ja Gabriela Irimia Foto: Rebecca Reid/PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Öpik oli Briti parlamendiliige 13 aastat, esindades Walesis asuvat Montgomereyshire’i, kuid kaotas oma koha 2010. aasta üldvalimistel.

Hiljem on ta üles astunud mitmetes telesaadetes, kaasa arvatud «Who Wants To Be A Millionnaire» ja «The Apprentice».

Lembit Öpik  sündis 2. märtsil 1965 Bangoris Põhja-Iirimaal, ta vanemad olid Eestist pärit põgenikud. Öpiku vanaisa oli tuntud astronoom Ernst Julius Öpik (1893 – 1985).

Ernst Öpik põgenes koos perega 1944 Saksamaale ja sealt edasi Ühendkuningriiki Põhja-Iirimaale, kus ta töötas 1948 – 1981 Armagh’ observatooriumis.

Lembit Öpik
Lembit Öpik Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles