Jake Gyllenhaalile ei meeldi moraliseerivad filmid

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal Foto: Reuters / Scanpix

Ameerika näitleja Jake Gyllenhaal hoiab meelega eemale filmidest, mis sisaldavad selget poliitilist sõnumit, hoolimata rollidest filmis «Brokeback Mountain» ning «Rendition».

Mehele ei meeldi n-ö moraliseerivad filmid ning ta leiab, et geikauboi draama «Brokeback Mountain» ning «Rendition», mis käsitleb terrorismi teemat, on lihtsalt päevakajalised, vahendab Wenn.

«Minu jaoks on väga oluline mängida filmides, millel ei ole sõnumit. Need sõnumid kipuvad minu jaoks liiga moraliseerivad ning ma ei usu, et see peaks olema filmi eesmärk,» seletab Gyllenhaal.

«Film peaks olema inimlik, et olulisel kohal on tunded. See on põhjus, miks ma tegin ka «Renditioni» ning see lihtsalt juhtus olema ka päevakajaline teema.»

Veel lisab näitleja, et film tundub olevat väga poliitiline ning et selles peitub suurem sõnum aga lõppkokkuvõttes on see lugu päris inimestest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles