Evelyn Sepp: see ahastus, mis Kaia Kanepi raamatust vastu vaatab, on kõige šokeerivam

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp
Evelyn Sepp Foto: Jaanus Lensment

Endine poliitik Evelyn Sepp peab äsja ilmunud Kaia Kanepi raamatut «Reketiga tüdruk. Kaia Kanepi teekond Ameerika mägedel» absoluutselt kohustuslikuks teoseks, kuna käsitleb elulisi teemasid nagu stress, depressioon, söömishäired, iseenda vihkamine, lootusetus, palju valu ja pettumusi ning meeletu üksindus ja sellega hakkama saamine.

Evelyn kirjutab veebiväljaandes edasi.org, kuidas tipptennisisti raamat raputas teda korralikult: «See ahastus, mis raamatust vastu vaatab on ilmselt kõige šokeerivam. Ja see ei ole päris kindlasti ainult sellele loole iseloomulik.»
Raamat pani Evelyni taasavastama teada tõde, kuidas rääkimises võivad peituda lahendused meie probleemidele: «Me peame alati rääkima. Mitterääkimine on valestimõistmise, kannatuste ema. Aga elu mõte ei ole kannatamine, vaid elamine,» ütleb Evelyn.
«See teeb Kaia loo muidugi selliseks tagantjärele tarkuseks küllap nii talle endale, kui tema lähedastele. Aga teeb selle ka inimlikkuse õppetunniks, ja see omakorda teebki selle loo väga suureks,» arvab endine poliitik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles