Need mänguasjad on reisinud rohkem kui enamik inimesi

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängukaru Dubais
Mängukaru Dubais Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @gelothebear

Sotsiaalmeedia on üks kummaline koht. Paljud ei jaga seal enam mitte ainult omaenda kogemusi, vaid teevad postitusi oma lemmiklooma või miks mitte isegi mänguasja igapäevaelust või reisikogemustest.

Sotsiaalmeedias on levimas uus trend, kus reisisellid võtavad endaga igale poole väikese mänguasja või eseme ning jagavad siis oma elamusi mänguasja vaheldusel, vahendas Travel and Leisure. Need mänguasjad võtavad piltidel inimeste koha üle ning nagu fotodelt näha, kogevad nad kohati palju vägevamaid reisielamusi kui inimesed.

Lääne-Sydney Ülikooli magistritudeng Shanna Robinson uuris just mänguasjade reisile kaasa võtmise praktikat ning oli tõeliselt üllatunud, avastades kui levinud see tegelikult on.

Järgnevalt on välja toodud mõned populaarsed mänguasjad, mis on näinud rohkem maailma kui paljudel inimestel kunagi võimalik on.

GeloTheBear on mängukaru, mis on reisinud näiteks Dubais, Vietnamis, Buenos Aireses ja isegi Eestis.

 

❄️Oh, Tallinn, Estonia!

A post shared by Gelo The Bear (@gelothebear) on

CactusMeetsWorld on aga väike mängukaktus, mis hiljuti reisis Pariisi, Los Angelesse ja San Fransiscosse.

Siis on veel TravellingMonkeys ahvikesed, mis on puhanud Tšiilis, Saksamaal ja Poolas.

 

Memories... 19th June 2014 Ahu Ko te Riku The day after their arrival on Easter Island, Bimbino and Bambina spent exploring Hanga Roa, the capital and only city on Rapa Nui. In the northern outskirts of the city the had their first encounter with an moai. Ko te Riku is one of the most outstanding moais as it the only one with eyes. #travellingmonkeysinsouthamerica #travellingmonkeysinchile #chile #чили #polynesia #travelingtoys #travel #bestoftheday #travelandlife #traveldeeper #natgeotravel #aroundtheworld #travelblogger #bestvacations #wondersoftheworld #nomadiclife #backpacker #archaeology #unesco #worldheritage #roadslesstraveled #offthebeatentrack #moai #островрасхи #easterisland #isladepascua #rapanui #osterinsel #paradise #

A post shared by Bimbino & Bambina (@travellingmonkeys) on

Kui sa pole eriline ahvifänn, siis võib-olla meeldiks sulle jälgida reisinotsu Pig_The_Traveler tegemisi, mis on käinud Kreekas, Saksamaal, Tšehhis ja mujal.

 

Woooow that’s what I’m talking about Mom says it’s the most beautiful beach she’s ever seen, and I totally agree!

A post shared by Leslie Ikea Piggy (@pig_the_traveler) on

Siis on veel ka sokiahv lomo.around.the.world, mis on avastanud nii Hongkongi, New Yorki, Mariana saari ja muid põnevaid paiku.

Loomulikult ei reisi need mänguasjad üksinda. Nagu Robinsoni uuringust selgus, on «reisivate mänguasjade» kogukond Flickris juba 2500 inimliikme suurune, kes on Flickr keskkonnas jaganud juba üle 47 600 foto oma reisivatest mänguasjadest. Trend olevat juba nii populaarne, et on loodud isegi Mänguasjadest Reisisellide veebileht, mis pakub reisivatele mänguasjadele majutust ning Omanimali veebileht, mis on spetsialiseerunud mänguasjadele passide väljastamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles