Video: kunagine lapsnäitleja tahab Tom Sizemore’i seksuaalse ahistamise eest kohtusse anda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Reamees Ryani päästmine». Pildil Tom Sizemore
Kaader filmist «Reamees Ryani päästmine». Pildil Tom Sizemore Foto: Rights Managed/Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix

Hollywoodi näitlejat, filmist «Saving Private Ryan» (Reamees Ryani päästmine) tuntud Tom Sizemore’i kahtlustati 11-aastase tüdruku seksuaalses ahistamises ja ta suguelundite katsumises.

Juhtum leidis väidetavalt aset 2003. aastal Utah’ is filmi «Born Killers» võtetel, millel osales ka noor alaealine näitlejanna, edastab The Independent.

Tüdruk teatas võttemeeskonnale ja oma vanematele, et Sizemore puudutas teda sobimatult ning staar saadeti võtetelt minema.

Tom Sizemore
Tom Sizemore Foto: Victoria Will/AP/Scanpix

Mitu kuud hiljem jätkusid võtted Californias Malibus ning tüdruku vanemad teatasid, et nad ei esita näitleja vastu süüdistust nende tütre ahistamises.

Ahistatud tüdruk on nüüd täiskasvanu, olles 26-aastane ning ta palkas advokaadi, et vana ahistamisjuhtum pinnale tuua. Naine kavatseb nii Sizemore’i kui oma vanemate, kes tema sõnul teda õigel ajal ei kaitsnud, vastu kohtusse minna.

Tom Sizemore’i esindaja Stephen Rice sõnas meediale, et nad ei kommenteeri aastatetagust väidetavat juhtumit ega ka seda, et kunagine näitlejanna kavatseb kohtusse minna.

Tom Sizemore
Tom Sizemore Foto: Matt Sayles/AP/Scanpix

Kinnitamata andmetel puudutas Sizemore tüdrukut ebsobivalt siis, kui laps fotosessiooni ajal ta süles istus.

Selles filmis mänginud näitlejanna Robyn Adamsoni sõnul läks tüdruk järsku näost valgeks ja ta oleks tahtnud oksendada.

Filmi «Born Killers» näitlejate eest vastutanud Caterine McGregor sai järgmisel päeval pärast fotosessiooni tüdruku agendilt kõne, milles talle öeldi, et tüdruk teatas oma emale tema ahistamisest ja ebasobivalt katsumisest.

Sizemore sõnas siis, et ta ei katsunud tüdrukut ja ta ei ole teda ahistanud.

Produtsendid Jai Stefan, Michael Manshel ja Gus Poliansky saatsid pärast väidetava ahistamise kuulmist Sizemore’i võtetelt ära. Nad vaatasid Sizemore’i ja tüdrukuga tehtud fotod läbi, kuid ei leidnud, et midagi oleks valesti olnud.

Tüdruku vanemad tegid politseile avalduse, et nende tütart ahistati filmivõttel seksuaalselt, kuid nad ei esitanud Sizemore’i vastu süüdistust.

Produtsentide teatel vestlesid nad Tom Sizemore’iga, kes sõnas: «Olen oma elus teinud väga hulle asju, kuid ma ei tee midagi ebasobivat lastega».

Sizemore oli politsei vaateväljas 2016. aastal, kui ta väidetavalt ründas oma elukaaslast, kes süüdistas teda koduvägivallas.

Teada on, et 2003. aastal «Born Killers» võtete ajal läks Sizemore oma kallimast Heidi Fleissist lahku ning ta ahistas naist telefonikõnedega ja lasi teda jälitada. 

Tom Sizemore’i filmiograafiasse kuuluvad lisaks 1998. aasta menufilmile «Reamees Ryani päästmine» ka «Sündinud neljandal juulil» (Born on Fourth of July), «Point Break» (Murdepunkt), «Natural Born Killers» (Sündinud tapjaks), «Wyatt Earp», «Pearl Harbour» ja «Black Hawk Down» (Allatulistatud Black Hawk). 

Kaader filmist «Reamees Ryani päästmine». Pildil esiplaanil Tom Sizemore ja Tom Hanks
Kaader filmist «Reamees Ryani päästmine». Pildil esiplaanil Tom Sizemore ja Tom Hanks Foto: Rights Managed/Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix
Kaader filmist «Allatulistatud Black Hawk». Vasakul Tom Sizemore
Kaader filmist «Allatulistatud Black Hawk». Vasakul Tom Sizemore Foto: Rights Managed/Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles