Kurb uudis fännidele: noortebändi Beyond Beyond laulja lahkub bändist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poistebänd Beyond Beyond
Poistebänd Beyond Beyond Foto: Promopilt

2016. aastal kokku tulnud poistebändi Beyond Beyond laulja Frederik Küüts teatab Facebookis, et lahkub bändist. Siin on noormehe täispikk sõnum.

Frederik Küüts
Frederik Küüts Foto: facebook

«Ma ei oska sõnadega väljendada seda, kui tänulik ma olen kõigile, kes selle bändi raames mind viimase kahe aasta jooksul kasvatanud on. See kõik on olnud rohkem, kui ma oleks iial osanud küsida. Võimalus nii noores eas selliste inimestega koostööd teha on minu jaoks hindamatu väärtusega. Alates septembrist on minu teekond BEYOND BEYOND’i ridades aga lõppenud. Pärast pikki arutelusid lähedaste ja bändiga, otsustasin bändist lahkuda ning võtta aja maha, et keskenduda endale ja enda mõtetele. Tunnen südames, et see otsus on õige ja kokkuvõttes kõigile parim. Kummardan teie ees, armsad kuulajad! Beyond ei oleks praegu nii kaugel ilma teie toetuseta! Aitäh! Tänan meie tiimi endisi ja praeguseid liikmeid! Tänan kõiki, kes on kuulanud meie muusikat ning käinud kontsertidel. Tänan teid, kes te olete aidanud meie muusikat inimesteni viia. Aitäh selle kogemuse eest, aitäh, et minuga neid hetki jagasite! Soovin jätkuvat edu Karlile, Gevinile ja Frankile! Me oleme ehitanud koos midagi ilusat. Lasen nüüd teil selle lõpuni viia!»

Beyond Beyond
Beyond Beyond Foto: facebook

Beyond Beyond alustas avalikkuse ees tegevust 2016. aastal Tallinnas. Bändi liikmetest jäävad tegutsema Gevin Niglas, Karl Killing  ja Frank Pintsaar. Bändi produtsendid on Stig Rästa, Vallo Kikas ja Fred Krieger. Esimene singel «So Alive» ilmus 5. mail 2016. Loo kirjutasid bändiliikmed ise. 12. mail avaldati Youtube'is muusikavideo, mis kogus mõne kuuga üle 120 000 vaatamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles