Kantrilaulja Blake Shelton valiti 2017. aasta seksikaimaks meheks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BLAKE SHELTON: TOAD JA BWAKE
Lapsena armastas kantrilaulja Blake Shelton looduses viibida ning koguda konnasid. Seetõttu hakkas ema teda Toad'iks ehk konnaks hüüdma. Aastaid hiljem, kui mees Gwen Stefaniga deitis, teenis ta järgmise hüüdnime: Bwake. Nimelt oli Gweni noorimal pojal probleeme Blake'i nime õige hääldusega, selle nunnu nime võtsid üle ka Stefani lapsed.
BLAKE SHELTON: TOAD JA BWAKE Lapsena armastas kantrilaulja Blake Shelton looduses viibida ning koguda konnasid. Seetõttu hakkas ema teda Toad'iks ehk konnaks hüüdma. Aastaid hiljem, kui mees Gwen Stefaniga deitis, teenis ta järgmise hüüdnime: Bwake. Nimelt oli Gweni noorimal pojal probleeme Blake'i nime õige hääldusega, selle nunnu nime võtsid üle ka Stefani lapsed. Foto: SCANPIX

41-aastane NBC talendisaate «The Voice» kohtunik Shelton ütles auhinda vastu võttes, et kõige rohkem rõõmustab teda tunnustuse puhul võimalus seda kaaskohtunikule Adam Levine´ile nina alla hõõruda, kirjutab People.com

Levine nimelt pälvis sama tiitli 2013. aastal.

«Ma ei jõua ära oodata, mil saan selle torgata Adamile p...e. Olen olnud terve oma elu inetu - kui mulle nüüd pakutakse võimalust olla terve aasta seksikas, ei saa ma seda vastu võtmata jätta,» naljatas mees auhinda saades.

Blake ütles, et esimene asi, mis talle pärast seksikaimaks valimise teate saamist pähe torkas, oli «Neil on vist inimesed otsa saanud.»

Blake lisas, et auhinda õhutas teda vastu võtma Gwen Stefani, kellega kantrilaulja viimased kaks aastat ühist elu on jaganud.

«Ta ütles, et kui ma seda vastu ei võta, kahetsen kogu ülejäänud elu, et kingitusest ja hetkes elamisest loobusin.»

Oklahomas üles kasvanud Shelton, kelle viimane album «Texoma Shore» püsib Billboardi kantrialbumite tabelis kohal nr 1, ütles, et kui ta peaks leidma kõige iseloomulikuma väljendi enda kohta lapsepõlves, torkab talle pähe vaid üksainus omadussõna - paks.

Blake Shelton märkis, et ehkki ta pole eriti muutunud, proovib ta praegusel ajal noorusega võrreldes siiski veidi tervislikumalt süüa ja trenažööril treenida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles