Kuidas lihvivad Rasmus Mägi ja Grit Šadeiko enda motivatsioonisuhet? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi ja Grit Šadeiko
Rasmus Mägi ja Grit Šadeiko Foto: Instagram

Kahel korral Eesti parimaks meessportlaseks valitud tõkkejooksja Rasmus Mägi ja seitsmevõistlejat Grit Sadeikot seob motivatsioonisuhe. Lõbus termin, mida hakkas kasutama üks sportlaste lähikondlastest.

Juba aastaid liiguvad kergejõustiklased Rasmus Mägi ja Grit Šadeiko koos seltskonnaüritustel ja vastuvõttudel, kuid oma romantilist suhet pole kumbki sportlastest kinnitanud. 
Kuigi võiks arvata, et koos hommikul ühest ja samast elamisest väljuvad ning trenni suunduvad Mägi ja Šadeiko on kuum paar, on meedias nende puhul kasutusele võetud termin «motivatsioonisuhe», mille hõikas välja üks noorte lähikondlastest. 
Rasmus Mägi treenenist ema, Anne Mägi, kes muuseas treenib ka Griti, lausus ajakirjale Kroonika: «Mis suhe neil täpsemalt on, ma ei kommenteeri ja ausalt öeldes ma pole poja käest ka otse küsinud, mis suhe tal kellegagi on,» 
Kuidas noored enda motivatsioonisuhet lihvivad, loe edasi ajakirjast Kroonika.

 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles