Mees leidis 20 aastat tagasi pargitud auto lõpuks üles

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana auto
Vana auto Foto: Spencer Platt/AFP/Scanpix

Saksmaal Frakfurdis elav mees parkis oma auto 1997. aastal, kuid hiljem ei leidnud seda ja teatas politseile, et see varastati.

Nüüd, 20 aastat hiljem selgus, et mees unustas, kuhu ta oma auto parkis ning politsei leidis selle lammutamisele mineva tööstushoone garaažist, edastab  The Independent.

Hoonet lammutama hakanud firma teatas leitud autost politseile ja politsei uurimine näitas, et see masin kuulub 76-aastasele mehele.

Mees läks koos oma tütre ja politseiga tööstushoone garaaži ja leidis auto, mille ta 20 aastat tagasi kaotas.

Kuna auto oli kaua aega kasutamata, siis oli ta rooste läinud ja kasutamiskõlbmatu ning see saadeti autode lammutusse.

Politsei teatel leidis Saksamaal Münchenis mõni aeg tagasi umbes samasugune juhtum, milles mees läks baari, kuid unustas, kuhu auto parkis.

Ka see mees teatas oma auto vargusest politseile, politseinikud otsisid mehe autot, leides selle mehe oletatud  parkimiskohast nelja kilomeetri kauguselt.

Mehel oli autos 40 000 euro eest sularaha ja tööriistad, mille väärtus oli 50 000 eurot. Tegemist oli ehitusfirma juhiga, kes läks reede õhtul auru välja laskma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles