«Unistuste printsess» Lilian armastab aardeid jahtida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilian Lõhmus
Lilian Lõhmus Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Saatest «Unistuste printsess» tuntuks saanud modell Lilian Lõhmus on üdini naiselik - kõige meelsamini kannab ta kleite ning kõrge kontsaga kingi on tal kapis ta enda sõnul ilmselgelt liiga palju.

«Lemmikkoht riiete ostmiseks mul puudub. Kuna minu jaoks on kõige põnevam kombineerida tuntud ja kalleid firmamärke odavama massimoega ning ka eestimaiste disainerite loominguga ja need kõik on müügil väga erinevates kohtades. Ehk siis meeldib mulle käia «aaretejahil» erinevates poodides,» rääkis Lilian Buduaarile.

«Lemmikese, mida mul on kappides liiga palju, on kindlasti kõrge kontsaga kingad. Kuigi viimasel ajal olen pisut tagasi tõmmanud ja hakanud asju ka praktilisest küljest hindama. Ilusaid asju on maailmas liiga palju, et neid kõiki endale ihaldada,» tunnistas kaunitar.

Liliani lemmik riietusesemetest on kindlasti kleit: «Kaunis hoolitsetud naine stiilses kleidis on parim kombinatsioon! Viimasel ajal olen hakanud väga fännama ka erinevaid naiselikke pintsakuid ja bleisereid, mis sobivad peaaegu kõigega ja on meie jahedavõitu kliimas asendamatud ka suvel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles